Kirjeldus
Nöör/nöör omatehtud liha ja töödeldud liha sidumiseks – iga koduse lihatöötlemise entusiasti varustuse asendamatu osa, mis muudab lihatoodete sidumise lihtsamaks.
Kuumakindlus kuni 240°C – nööri saab kasutada töötlemisel, nagu suitsutamine, keetmine, röstimine, küpsetamine ja grillimine ilma valmistatud liha aroomi või maitset muutmata.
Katkemiskindel – see nöör võimaldab liha muretult konksu otsa riputada
Muud kasutused – nööri saab kasutada ka koduaias või kingituste pakkimiseks.
Mugav pool – nöör on keritud poolile, mis muudab selle hoiustamise lihtsamaks ilma sassi minemise ohuta.
Puuvillane nöör liha sidumiseks, valge – mõeldud suitsutamiseks või kõrvetamiseks mõeldud liha käsitsi sidumiseks või rulaadide sidumiseks röstimise ajaks. Kasutatavad looduslikud materjalid võimaldavad liha termilist töötlemist (kuni 240°C) ilma selle aroomi või maitset muutmata. Nöör on väga tugev, tänu millele saab liha konksu otsa riputada, muretsemata, et see võib maha kukkuda.