Uus
toode

Vorsti-singinöör 250g puuvillane (240°C)

8.50

Tootekood: 5908277702670 Kategooriad: ,

Vorsti-singinöör on mõeldud sinkide, rulaadide, vorstide käsitsi sidumiseks, küpsetamiseks, keetmiseks, kuivatamiseks, suitsuetamiseks.
Naturaalne puuvillane materjal lubab kuumtöötlemist kuni 240°C.
Väga tugev, võib kasutada julgelt ka liha riputamiseks.

Kuumakindlus 240°C
Pikkus 145m
Pakend 250g

  • E-pood: 32
  • Rapla: 4
  • Tartu: 5
  • Vändra: 2
  • Pärnu: 5
  • Rakvere: 5
  • Jõgeva: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 8 Boonuspunktid!

Ühik: komp

Täpsem kirjeldus

Nöör/nöör omatehtud liha ja töödeldud liha sidumiseks – iga koduse lihatöötlemise entusiasti varustuse asendamatu osa, mis muudab lihatoodete sidumise lihtsamaks.
Kuumakindlus kuni 240°C – nööri saab kasutada töötlemisel, nagu suitsutamine, keetmine, röstimine, küpsetamine ja grillimine ilma valmistatud liha aroomi või maitset muutmata.
Katkemiskindel – see nöör võimaldab liha muretult konksu otsa riputada
Muud kasutused – nööri saab kasutada ka koduaias või kingituste pakkimiseks.
Mugav pool – nöör on keritud poolile, mis muudab selle hoiustamise lihtsamaks ilma sassi minemise ohuta.

Puuvillane nöör liha sidumiseks, valge – mõeldud suitsutamiseks või kõrvetamiseks mõeldud liha käsitsi sidumiseks või rulaadide sidumiseks röstimise ajaks. Kasutatavad looduslikud materjalid võimaldavad liha termilist töötlemist (kuni 240°C) ilma selle aroomi või maitset muutmata. Nöör on väga tugev, tänu millele saab liha konksu otsa riputada, muretsemata, et see võib maha kukkuda.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Nöör/nöör omatehtud liha ja töödeldud liha sidumiseks – iga koduse lihatöötlemise entusiasti varustuse asendamatu osa, mis muudab lihatoodete sidumise lihtsamaks.
Kuumakindlus kuni 240°C – nööri saab kasutada töötlemisel, nagu suitsutamine, keetmine, röstimine, küpsetamine ja grillimine ilma valmistatud liha aroomi või maitset muutmata.
Katkemiskindel – see nöör võimaldab liha muretult konksu otsa riputada
Muud kasutused – nööri saab kasutada ka koduaias või kingituste pakkimiseks.
Mugav pool – nöör on keritud poolile, mis muudab selle hoiustamise lihtsamaks ilma sassi minemise ohuta.

Puuvillane nöör liha sidumiseks, valge – mõeldud suitsutamiseks või kõrvetamiseks mõeldud liha käsitsi sidumiseks või rulaadide sidumiseks röstimise ajaks. Kasutatavad looduslikud materjalid võimaldavad liha termilist töötlemist (kuni 240°C) ilma selle aroomi või maitset muutmata. Nöör on väga tugev, tänu millele saab liha konksu otsa riputada, muretsemata, et see võib maha kukkuda.