Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€8.50
Vorsti-singinöör on mõeldud sinkide, rulaadide, vorstide käsitsi sidumiseks, küpsetamiseks, keetmiseks, kuivatamiseks, suitsuetamiseks. Naturaalne puuvillane materjal lubab kuumtöötlemist kuni 240°C. Väga tugev, võib kasutada julgelt ka liha riputamiseks.
Kuumakindlus 240°C Pikkus 145m Pakend 250g
Ühik: komp
Nöör/nöör omatehtud liha ja töödeldud liha sidumiseks – iga koduse lihatöötlemise entusiasti varustuse asendamatu osa, mis muudab lihatoodete sidumise lihtsamaks. Kuumakindlus kuni 240°C – nööri saab kasutada töötlemisel, nagu suitsutamine, keetmine, röstimine, küpsetamine ja grillimine ilma valmistatud liha aroomi või maitset muutmata. Katkemiskindel – see nöör võimaldab liha muretult konksu otsa riputada Muud kasutused – nööri saab kasutada ka koduaias või kingituste pakkimiseks. Mugav pool – nöör on keritud poolile, mis muudab selle hoiustamise lihtsamaks ilma sassi minemise ohuta.
Puuvillane nöör liha sidumiseks, valge – mõeldud suitsutamiseks või kõrvetamiseks mõeldud liha käsitsi sidumiseks või rulaadide sidumiseks röstimise ajaks. Kasutatavad looduslikud materjalid võimaldavad liha termilist töötlemist (kuni 240°C) ilma selle aroomi või maitset muutmata. Nöör on väga tugev, tänu millele saab liha konksu otsa riputada, muretsemata, et see võib maha kukkuda.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi