Singipress 3 kg

40.00

Tootekood: 5908277701581 Kategooriad: ,

Singipress sobib keedetud ja aurutatud lihatoodete valmistamise komplekt( sobib ka köögiviljale).
Sisaldab keedunõud ja survevedruga kaant. Kaanel on ava, küpsetustermomeetri sisestamiseks. Termomeeter ei kuulu komplekti. Valmistatud roostevabast terasest.
Hoiatus!
Singipressi kasutatakse vesivannil kuumutades. Pange suletud singi valmistamis keedunõu potti ja täitke pott veega , nii et see jääks 3-4 cm allapoole singi valmistamise keedunõu kaanest. Siis ei valgu keetmise ajal vesi singipressi keedunõusse.
Mõõdud: Kaane läbimõõt 15,3 cm, keedunõu läbimõõt 13,4 cm, keedunõu kõrgus 16,6 cm.

3 kg singi valmistamiseks.

1 tk.

  • Rapla: 2
  • Tartu: 2
  • Vändra: 2
  • Pärnu: 2
  • Rakvere: 2
  • Jõgeva: 2
  • E-pood: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 40 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg

Koostis :

0,8 kg kanafileed 

0,4 kg kanakoiva liha

1 tl piimapulbrit

15 g maitseainesegu keedusingile

100 ml vett

21 g soola ja  natuke pipart

Valmistamine:

Tükeldage liha umbes 3-4 cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (15 g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5 kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga.  Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 

Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90 ° C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70 ° C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud , pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 

Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis. 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg

Koostis :

0,8 kg kanafileed 

0,4 kg kanakoiva liha

1 tl piimapulbrit

15 g maitseainesegu keedusingile

100 ml vett

21 g soola ja  natuke pipart

Valmistamine:

Tükeldage liha umbes 3-4 cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (15 g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5 kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga.  Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 

Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90 ° C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70 ° C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud , pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 

Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis.