Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€2.50
Küüslauguga maitseainete segu keedusingi maitsestamiseks. 100 g pakendist piisab kuni 1,1 kg keedusingi või muu liha maitsestamiseks. Edasi saab liha suitsutada, marineerida või küpsetada (temperatuuril alla 150°). Koostis: Jodeerimata sool, vürtsid (must pipar 4,3%, vürts, muskaatpähkel, tšillipipar, köömned, koriander, sinep, terav pipar, magus pipar); paakumisvastane aine: E 536, granuleeritud küüslauk 4,4%, suhkur, ürdid 1,5% (majoraan, piparohi, leesputk), kuivatatud sibul, kaaliumnitraat, naatriumnitrit. Säilitada kuivas. Pakend 100 g
Küüslauguga maitseainesegu on mugav kasutada liha soolamiseks enne/ pärast liha suitsetamist või küpsetamist (temperatuuril alla 150°C) või kasutada keedusingi valmistamisel liha ettevalmistamisel. Retsept: Keedusingi valmistamine koos Maitseainesegu küüslauguga keedusingile Vala paki Maitseainesegu küüslauguga keedusingile 100g sisu 1 L vette , keeda ja tõsta kõrvale jahtuma. Asetage 1,1 kg singi- või seafileetükk väikesesse anumasse nii, et see oleks täielikult maitsestatud soolvee all. Kiiremaks laagerdumiseks süstige liha mitmesse kohta (ca 60-80 ml soolvett). Laske tahendada külmkapis (4-8°C) 5-7 päeva, pöörates liha iga 2 päeva tagant. Nende päevade möödumist eemaldage liha soolveest ja asetage see Singipressi 1,5 kg .Asetage termomeeter kaane sisse. Asetage Singipress anum veega potti nii, et selle tase oleks liha tasemest kõrgemal. Vee temperatuur ei tohi ületada 90°C. Jätkake keetmist, kuni temperatuur liha sees jõuab 68°C-ni. Seejärel eemaldage Sigipress veest, laske sellel jahtuda ja asetage see eelistatavalt üleöö külmkappi.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi