Maitseainesegu küüslauguga keedusingile 100g

2.50

Tootekood: 5904816004120 Kategooriad: ,

Küüslauguga maitseainete segu keedusingi maitsestamiseks.
100 g pakendist piisab kuni 1,1 kg keedusingi või muu liha maitsestamiseks. Edasi saab liha suitsutada, marineerida või küpsetada (temperatuuril alla 150°).
Koostis: Jodeerimata sool, vürtsid (must pipar 4,3%, vürts, muskaatpähkel, tšillipipar, köömned, koriander, sinep, terav pipar, magus pipar); paakumisvastane aine: E 536, granuleeritud küüslauk 4,4%, suhkur, ürdid 1,5% (majoraan, piparohi, leesputk), kuivatatud sibul, kaaliumnitraat, naatriumnitrit.
Säilitada kuivas.
Pakend 100 g

  • Rapla: 3
  • Tartu: 4
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 2
  • Rakvere: 2
  • Jõgeva: 4

Täpsem kirjeldus

Küüslauguga maitseainesegu on mugav kasutada liha soolamiseks enne/ pärast  liha suitsetamist või küpsetamist (temperatuuril alla 150°C) või kasutada keedusingi valmistamisel liha ettevalmistamisel. 
Retsept:
Keedusingi valmistamine koos Maitseainesegu küüslauguga keedusingile 
Vala paki Maitseainesegu küüslauguga keedusingile ​100g sisu 1 L vette , keeda ja tõsta kõrvale jahtuma. Asetage 1,1 kg singi- või seafileetükk väikesesse anumasse nii, et see oleks täielikult maitsestatud soolvee all. Kiiremaks laagerdumiseks süstige liha mitmesse kohta (ca 60-80 ml soolvett). Laske tahendada külmkapis (4-8°C) 5-7 päeva, pöörates liha iga 2 päeva tagant. Nende päevade möödumist eemaldage liha soolveest ja asetage see Singipressi 1,5 kg  .Asetage termomeeter kaane sisse. Asetage Singipress anum veega potti nii, et selle tase oleks liha tasemest kõrgemal. Vee temperatuur ei tohi ületada 90°C. Jätkake keetmist, kuni temperatuur liha sees jõuab 68°C-ni. Seejärel eemaldage Sigipress veest, laske sellel jahtuda ja asetage see eelistatavalt üleöö külmkappi.

 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Küüslauguga maitseainesegu on mugav kasutada liha soolamiseks enne/ pärast  liha suitsetamist või küpsetamist (temperatuuril alla 150°C) või kasutada keedusingi valmistamisel liha ettevalmistamisel. 
Retsept:
Keedusingi valmistamine koos Maitseainesegu küüslauguga keedusingile 
Vala paki Maitseainesegu küüslauguga keedusingile ​100g sisu 1 L vette , keeda ja tõsta kõrvale jahtuma. Asetage 1,1 kg singi- või seafileetükk väikesesse anumasse nii, et see oleks täielikult maitsestatud soolvee all. Kiiremaks laagerdumiseks süstige liha mitmesse kohta (ca 60-80 ml soolvett). Laske tahendada külmkapis (4-8°C) 5-7 päeva, pöörates liha iga 2 päeva tagant. Nende päevade möödumist eemaldage liha soolveest ja asetage see Singipressi 1,5 kg  .Asetage termomeeter kaane sisse. Asetage Singipress anum veega potti nii, et selle tase oleks liha tasemest kõrgemal. Vee temperatuur ei tohi ületada 90°C. Jätkake keetmist, kuni temperatuur liha sees jõuab 68°C-ni. Seejärel eemaldage Sigipress veest, laske sellel jahtuda ja asetage see eelistatavalt üleöö külmkappi.