Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€19.75
Thomas Coopers Amber Malt Extract on kvaliteetne 100% odralinnastest (teiste seas ka Chrystal Malt) valmistatud ekstrakt, mis annab sileda karamellise linnase iseloomu ja suurenenud merevaigust värvisügavust. Kasutage lisandina suhkru asemel (1,7kg Coopers õlleekstrakti + 1,5kg Coopers maltoosat) või põhkomponendina oma enda õlleretseptide koostamisel. Sobib ka baasiks erimaitseliste õllede tegemisel või lisandiks pagaritoodete või leiva küpsetamisel.
100% maltoosa ektrakt 23 liitrit õlle valmistamiseks. Ei sisalda pärmi! Pakendis on toodet 1,5 kg. Päritolumaa Austraalia.
Coopersi õllemeistrid on tootnud rea esmaklassilisi linnaseekstrakte, mis on valmistatud Austraalia parimast kaherealisest odrast ning linnastatud kohapealses linnastetehases. Coopersi ainulaadne madalal temperatuuril aurustusmeetod võimaldab maksimaalselt esile tõsta linnaste loomulikke maitse- ja värviomadusi, vältides samal ajal liigset karamelliseerumist. Koduõlle pruulimine maltoosast. Maltoosa lahustada 5L soojas vees (ca 25-28°C). Segule lisada eelnevalt vees lahustatud õllepärm (hästi sobib näiteks Coopers õllepärm pinnakäärituseks), 1kg suhkrut või dekstroosi (glükoosi) ja siis ülejäänud vesi – kokku 23L. Samuti võite lisada maitse ja aroomi muutmiseks tõmmist meie valkus olevatest humalatest. Segada ja sulgeda käärimisnõu ja paigaldada vesilukk. Kääritada olenevalt temperatuurist ca 7-10 päeva temperatuuril 20-22°C käärimise lõpuni, ehk kuni vesiukk pole enam vähemalt terve ööpäeva mulksunud Seejärel villida õlu pudelitesse või vaatidesse. Kui villite pudelisse, aitab hästi selleks meie valikus olev spetsiaalselt otse käärimisnõu kraani külge paigaldatav abivahend õlle villimiseks. Lisage igasse ca 370ml pudelisse üks ja ca 740ml pudelisse kaks Coopersi õlle gaseerimise tabletti. 1 tablett vastab 3g suhkrule – seega võid kasutada ka samas vääringus suhkrut või glükoosi. Spetsiaalsed tabletid on valmistatud kergesti lahustuvast suhkrutest (sahharoos ja glükoos) ning on kiire ja puhas viis õlle gaasilisuse tõstmiseks. Suhkru lisamiseks saate ideaalselt abi meie valikus olevast mõõtevahendist suhkru lisamiseks villimise ajal). Soovitame pudelisse valmisvillitud õlut hoida jahedamas ruumis mõne aja (ca 2 nädalat), et suhkur lahustuks ja õllesse tekiksid mullid. Teie õlu maitseb suurepäraselt kahe nädala pärast. Kuid õlle säilitamine kauem kui kaks nädalat, parandab selle aroomi, maitset, õllekeha, läbipaistvust ja aitab toota peenemaid mulle, et saada püsivam ja kreemjas õllepea. Sobiv säilitusaeg pudelis võib sõltuda ka teie isiklikest eelistustest.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi