Singipress 3kg

45.00

Singipress sobib keedetud ja aurutatud lihatoodete valmistamise komplekt( sobib ka köögiviljale).
Sisaldab keedunõud ja survevedruga kaant. Kaanel on ava, küpsetustermomeetri sisestamiseks. Termomeeter ei kuulu komplekti. Valmistatud roostevabast terasest.
Hoiatus!
Singipressi kasutatakse vesivannil kuumutades. Pange suletud singi valmistamis keedunõu potti ja täitke pott veega, nii et see jääks 3-4cm allapoole singi valmistamise keedunõu kaanest. Siis ei valgu keetmise ajal vesi singipressi keedunõusse.
Mõõdud: Kaane läbimõõt 15,3 cm, keedunõu läbimõõt 13,4cm, keedunõu kõrgus 16,6cm.
3kg singi valmistamiseks.

1 tk.

  • E-pood: 2
  • Rapla: 1
  • Tartu: 1
  • Vändra: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 45 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Keedusingi retsept kanalihast 3kg

Koostis :

2kg kanafileed 

4kg kanakoiva liha

2,5tl piimapulbrit

40g maitseainesegu keedusingile

250 ml vett

45 g soola ja  natuke pipart

Valmistamine:

Tükeldage liha umbes 3-4cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (40g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga. Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 

Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90°C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70°C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud, pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 

NB! Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis. 

Singipressi kasutamise kohta lihaga sinkide valmlmistamiseks vaata lisa ka näiteks siit – https://youtu.be/gWhTFz1dSdk
Singipressi kasutamise kohta taimsete vorstide valmistamiseks vaata siit – lhttps://youtu.be/xL4-kRO1A9k

Moodne ja tervislik köök – Teie otsustate, milliseid looduslikke koostisosi kasutada oma töödeldud liha valmistamiseks. Singipress sobib suurepäraselt ka taimetoitude valmistamiseks.
Tõestatud ja ohutu – see singipress on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis on mõeldud toiduga kokkupuutumiseks. Toode on registreeritud Euroopa Patendiametis.
Lihtne ja mugav kasutada – singipress on seade, mida on lihtne kasutada. Komplekt sisaldab kasutusjuhendit ja järeleproovitud retsepte. Kaane keskel on ava, mille kaudu saab lihtsalt mõõta sees oleva liha temperatuuri. Selleks saab kasutada sondiga termomeetrit, mis ei kuulu komplekti.
Näiteks meie valikus olev Küpsetustermomeeter 0°C – +250°C, 180mm sobib antud pressiga.

Singipress on valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest, tänu millele on see vastupidav ka võimalikele mõlkidele ja kriimustustele.
Üksikasjaliku teabe singipressi kasutamise kohta leiate komplekti kuuluvast kasutusjuhendist.
Seade on nõudepesumasinas pestav.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Keedusingi retsept kanalihast 3kg

Koostis :

2kg kanafileed 

4kg kanakoiva liha

2,5tl piimapulbrit

40g maitseainesegu keedusingile

250 ml vett

45 g soola ja  natuke pipart

Valmistamine:

Tükeldage liha umbes 3-4cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (40g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga. Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 

Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90°C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70°C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud, pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 

NB! Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis. 

Singipressi kasutamise kohta lihaga sinkide valmlmistamiseks vaata lisa ka näiteks siit – https://youtu.be/gWhTFz1dSdk
Singipressi kasutamise kohta taimsete vorstide valmistamiseks vaata siit – lhttps://youtu.be/xL4-kRO1A9k

Moodne ja tervislik köök – Teie otsustate, milliseid looduslikke koostisosi kasutada oma töödeldud liha valmistamiseks. Singipress sobib suurepäraselt ka taimetoitude valmistamiseks.
Tõestatud ja ohutu – see singipress on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis on mõeldud toiduga kokkupuutumiseks. Toode on registreeritud Euroopa Patendiametis.
Lihtne ja mugav kasutada – singipress on seade, mida on lihtne kasutada. Komplekt sisaldab kasutusjuhendit ja järeleproovitud retsepte. Kaane keskel on ava, mille kaudu saab lihtsalt mõõta sees oleva liha temperatuuri. Selleks saab kasutada sondiga termomeetrit, mis ei kuulu komplekti.
Näiteks meie valikus olev Küpsetustermomeeter 0°C – +250°C, 180mm sobib antud pressiga.

Singipress on valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest, tänu millele on see vastupidav ka võimalikele mõlkidele ja kriimustustele.
Üksikasjaliku teabe singipressi kasutamise kohta leiate komplekti kuuluvast kasutusjuhendist.
Seade on nõudepesumasinas pestav.