Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€40.00
Singipress sobib keedetud ja aurutatud lihatoodete valmistamise komplekt( sobib ka köögiviljale). Sisaldab keedunõud ja survevedruga kaant. Kaanel on ava, küpsetustermomeetri sisestamiseks. Termomeeter ei kuulu komplekti. Valmistatud roostevabast terasest. Hoiatus! Singipressi kasutatakse vesivannil kuumutades. Pange suletud singi valmistamis keedunõu potti ja täitke pott veega , nii et see jääks 3-4 cm allapoole singi valmistamise keedunõu kaanest. Siis ei valgu keetmise ajal vesi singipressi keedunõusse. Mõõdud: Kaane läbimõõt 15,3 cm, keedunõu läbimõõt 13,4 cm, keedunõu kõrgus 16,6 cm.
3 kg singi valmistamiseks.
1 tk.
Ühik: tk
Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg Koostis : 0,8 kg kanafileed 0,4 kg kanakoiva liha 1 tl piimapulbrit 15 g maitseainesegu keedusingile 100 ml vett 21 g soola ja natuke pipart Valmistamine: Tükeldage liha umbes 3-4 cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (15 g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5 kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga. Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90 ° C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70 ° C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud , pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi