Kirjeldus
Tammepuulaastude kasutamine on ideaalne alternatiiv traditsioonilistele puidust tünnidele.
Laastude kasutamine on väga lihtne – lisa need lihtsalt kääritavale või valmis alkoholile ja jäta 3-6 nädalaks seisma.
Samuti võite tammelaastude peale valada ca 70% alkoholi, lasta paar päeva tõmmata ning seejärel doseerida saadud essentsi valitud joogi sisse vastavalt oma soovile.
Tammelaaste võib lisada ka käärimise ajaks, mis annab tugevamat tammisemat maitset, nagu oleks veini või muud jooki tammevaadis hoitud. Lisaks annvad laastud vedelikule kauni merevaiguvärvi.
Need likööri maitsestamiseks mõeldud tammepuulaastud pärinevad parima kvaliteediga Prantsuse tammesordist Petraea ning on korjatud ja töödeldud just spetsiaalselt suurepäraste koduste jookide valmistamiseks.









