Veinipärm Enovini OK RED happesust vähendav 7 g

3.25

Tootekood: 5904816007602 Kategooriad: ,

Enovini® OK RED aktiivne kuivpärm on eelkõige punastest marjadest nagu viinamarja-, kirssimahla kääritamiseks.
Enovini® OK RED vähendab mahlades olevat õunhapet, mida sisaldavad punastest puuviljadest valmistatud veinimahl.
Koostis: Saccharomyces cerevisiae , emulgaator: sorbitan monostearate.
Üks pakk on mõeldud kuni 25 liitrile veinimahlale ja võimalik saavutada kuni 14% alkoholisisaldusega vein.
Säilitada jahedas ja kuivas kohas.

Pakend 7 g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: pk Laos: 9

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Sega kotikese sisu 100 ml eelkeedetud veega, mis on jahutatud temperatuurini 30°C. Jätke seisma 20 minutiks toatemperatuurile. Seejärel valage saadud lahus veini virdesse , mis on  kääritusnõus. Soovitatav algne suhkrusisaldus on kuni 20°Blg ja maksimaalne soovitatav happesus on 14 g/L (parim 12-13 g/L). Kääritada temperatuuril 20-25°C. Kui suhkru kontsentratsioon langeb umbes 10 ºBlg-ni (2. või 3. päeval), lisage veel üks osa suhkrut, nt 50 g/l. Saate seda toimingut korrata kääritamise 5. või 6. päeval.

Enovini® OK RED pärmi omadused võimaldavad vähendada õunhappe sisaldust kirsiveinis ja viinamarjaveinis 20-24%. Tänu sellele on vein mahedam ja vähem happeline, maitse jääb täidlaselt puuviljane. 
Vähem suhkrut – tänu happesust vähendava pärmi kasutamisele saate vähendada lisatud suhkru kogust, saades hea poolmagusa või poolkuiva veini.
Veini ühtlustatud maitse ja aroom – Enovini® OK RED pärm võimaldab luua hästi tasakaalustatud veine, millel on mahe aroom ja huvitav puuviljane maitse.

Kirjeldus

Kasutamine: Sega kotikese sisu 100 ml eelkeedetud veega, mis on jahutatud temperatuurini 30°C. Jätke seisma 20 minutiks toatemperatuurile. Seejärel valage saadud lahus veini virdesse , mis on  kääritusnõus. Soovitatav algne suhkrusisaldus on kuni 20°Blg ja maksimaalne soovitatav happesus on 14 g/L (parim 12-13 g/L). Kääritada temperatuuril 20-25°C. Kui suhkru kontsentratsioon langeb umbes 10 ºBlg-ni (2. või 3. päeval), lisage veel üks osa suhkrut, nt 50 g/l. Saate seda toimingut korrata kääritamise 5. või 6. päeval.

Enovini® OK RED pärmi omadused võimaldavad vähendada õunhappe sisaldust kirsiveinis ja viinamarjaveinis 20-24%. Tänu sellele on vein mahedam ja vähem happeline, maitse jääb täidlaselt puuviljane. 
Vähem suhkrut – tänu happesust vähendava pärmi kasutamisele saate vähendada lisatud suhkru kogust, saades hea poolmagusa või poolkuiva veini.
Veini ühtlustatud maitse ja aroom – Enovini® OK RED pärm võimaldab luua hästi tasakaalustatud veine, millel on mahe aroom ja huvitav puuviljane maitse.