Kuvatakse üksik tulemus
Filtreeri
Maltoosad ja humalad (8)
Õllekontsentraadid (2)
Õllepärmid ja lisaained (8)
Kalja ja mõdu valmistamine (1)
Kalja valmistamine on hea viis värske joogi saamiseks. Vali linnaseekstrakt või traditsiooniline retsept, lisa sobiv pärm ning hoia temperatuur ühtlane. Karboniseeri mõõdukalt ja naudi kergelt kihisevat, leebelt linnaselist jooki; soovi korral lisa maitseaktsente (nt sidrun, ingver).
Kalja valmistamine on hea viis värske joogi saamiseks. Vali linnaseekstrakt või traditsiooniline retsept, lisa sobiv pärm ning hoia temperatuur ühtlane. Karboniseeri mõõdukalt ja naudi kergelt kihisevat, leebelt linnaselist jooki; soovi korral lisa maitseaktsente (nt sidrun, ingver).
Kuvatakse üksik tulemus
