Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€2.20
Universaalne veinipärmikultuur, mida kasutatakse ka veinitööstustes. Need pärmid tagavad kiire ja stabiilse kääritamise väga laias temperatuurivahemikus. Enne pärmi kasutamist raputa paki sisu hästi. Sobib nii punase kui valge veini kääritamiseks kuni 15% kanguseni. 5-25 liitri veini valmistamiseks.
Pakendis toodet 20 ml.
Ühik: tk
Kasutamine: Lahustage paki sisu 150 ml veinimahlas ja laske 2-3 päeva seista temperatuuril 22-26 °C. See järel lisage ülejäänud veinimahlale, segage. Võib valmistada “kiirmeetodil “veinimahla . Sobiv puuvili 200 g hakkida ja lisada 300 ml vett ja 2 tl suhkrut- saadud segu soojendada ca 26 °C ja lahusele lisada veinipärmi paki sisu. Laske 2-3 päeva seista temperatuuril 22-26 °C ja lisage ülejäänud veinimahlale. Paki sisust piisab 25 L veinimahla kääritamiseks.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi