Kirjeldus
Segage pärmipakikese sisu 100 ml eelnevalt keedetud ja 30°C-ni jahutatud veega. Laske 20 minutit toatemperatuuril seista. Seejärel valage saadud lahus koos veini toorainega kääritusnõusse. Soovitatav algne suhkrusisaldus on kuni 20 °Blg ja maksimaalne soovitatav happesus on 14 g/l (soovitav 12–13 g/l). Kääritamine toimub temperatuuril 20–25 °C. Kui suhkru kontsentratsioon langeb umbes 10ºBlg-ni (2. või 3. päeval), lisage veel üks portsjon suhkrut, nt 50 g/l. Seda toimingut võite korrata käärimise 5. või 6. päeval.
See pärm sobib kõige paremini punaste puuviljade jaoks – ideaalne just kirssidest ja punastest viinamarjadest valmistatud veinide jaoks.
Enovini® OK RED pärm vähendab veini õunhappe sisaldust 20–24%. Tänu sellele on vein mahedam ja vähem happeline, pakkudes meeldivamat maitseelamust.
Vähem suhkrut – tänu happesust vähendava pärmi kasutamisele saate vähendada lisatud suhkru kogust, saades hea poolmagusa või poolkuiva veini.
Veini harmooniline maitse ja aroom – Enovini® OK RED pärm võimaldab luua tasakaalustatud veine maheda aroomi ja huvitava puuviljase maitsega.
Kvaliteetne väärispärm – Enovini® OK RED pärm võimaldab teil luua parimat koduveini alkoholisisaldusega kuni 14%.
Pärmi on lihtne kasutada ega vaja eelnevat paljundamist.











