Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€4.45
Spetsiaalne sool soolamiseks on jodeerimata meresoola ja naatriumnitriti (nitriti) segu. Ohutu tervisele – toode vastab kõikidele ohutusstandarditele. Koostis: jodeerimata sool, paakumisvastane aine: E536, naatriumnitrit (0,6%). Säilitada kuivas. Pakend 720 g
Ühik: tk
Soolamis soolas olev nitrit kaitseb liha loomuliku punakasroosa värvuse kaotamise eest ja ennekõike kaitseb sool toitu soovimatute mikroorganismide, peamiselt botuliinbakterite tekke eest. *Samuti kiirendab see nitritite muutumist lämmastikoksiidiks, parandades lihatoodete värvi. See on ka suurepärane stabilisaator. Kuiv- ja märgsoolamine: Märgsoolamine ehk soolveega soolamine: vala 1 liitrisse külma vette 58–65 g soola( Sool lihatoodete soolamiseks), lisa 4 g suhkrut ja oma lemmikvürtse. Hoia liha marinaadis 7-14 päeva, jahedal temperatuuril külmkapis. Kuivsoolamine: hõõru liha 18-25 g soolaga(Sool lihatoodete soolamiseks) ja lemmikvürtsidega. Hoia külmkapis 3-7 päeva, arvestades, et parima tulemuse annab reeglit järgides: 1 cm liha paksus = 1 päev laagerdamist. Liha kuivsoolamine vorstide jaoks: lisa 1 kg hakklihale 13-17 g soola(Sool lihatoodete soolamiseks) ja oma lemmikvürtse. Valmis segu jäta 1 päevaks külmkappi seisma.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi