Kirjeldus
Suurepärane maitse, uus pakend – oleme nüüd pakkinud teie lemmikvürtside ja ürtide segu paberiga kaetud kaitsekilest doypacki, millel on minigripp-kinnitus, mis võimaldab teil segu maitset pikka aega säilitada.
Mitmekülgne – sobib ideaalselt sealihaga, kuid sobib hästi uluki-, lamba- ja vasikalihaga. See ürtide ja vürtside segu sobib suurepäraselt kõigi teie lemmikliharoogadega, mitte ainult soolatud liharoogadega!
Looduslikud koostisosad – paprika, must pipar, kadakamari, muskaatpähkel, piment, tüümian, majoraan ja küüslauk – need kõik tagavad edu: fantastiline aroom ja unustamatu maitse!
Ilma keemiliste lisanditeta – meie segu ei sisalda soola, säilitusaineid ega maitsetugevdajaid. Valides meie toote, võite olla kindel, et saate ainult looduslikke, tervislikke ja ohutuid koostisosi!
Tõhus pakend – ühest 30 g kotikesest piisab kuni 2,5 kg liha soolamiseks! Sul ei ole probleeme valmistades toodet pühadeks või grillipeoks, kus osaleb suurem sõpruskond!
Kas unistate kuivatatud, aromaatsest ja õrnast erakordse maitsega lihast? Kas tahaksid minna tagasi aegadesse, mil toit ei olnud täis kemikaale ja kunstlikke lisandeid? Selle saavutamiseks on suurepärane võimalus! Meie ürtide ja vürtside seguga valmistate lihtsalt maitsvaid, suussulavaid ja paprikaaroomiga liharoogasid, mis on valmistatud ainult looduslikest koostisosadest! “Selected for Ham” on spetsiaalselt valitud looduslike vürtside ja ürtide segu ilma soola, säilitusainete ja maitsetugevdajateta. Segu sisaldab: paprikat, musta pipart, kadakamarja, muskaatpähkel, piment, tüümian, majoraan ja küüslauk – meie toodet valides võid olla kindel, et sinu toit on ohutu ja tervislik! Ühest 30g pakendist piisab kuni 2,5kg liha maitsestamiseks! Selle toote universaalne olemus võimaldab seda kasutada ka oma lemmikroogade valmistamiseks, olenemata sellest, kas sea-, uluki-, lamba- või vasikalihast. Selle seguga kuivatamisel omandab liha erilise aroomi ja maitse – see on maitsev pärast suitsutamist, röstimist või grillimist. Lummake oma sõpru ja perekonda selle suurepärasee maitsega liharoogadega!
Kasutamisõpetus 2,5kg singi valmistamiseks:
2,5kg ilma kontideta singiks sobivat sealiha
1,5l külma vett
0,5l külma vett marinaadi jaoks
140g soola lihatoodete soolamiseks (saadaval meie valikus, 720g pakis)
6g suhkrut (soovitavalt rafineerimata, saadaval meie valikus, 1kg pakendis)
1 pakk Maitseainesegu Stanislava singile, 30g
Retsept:
Kalla maitseainepaki sisu 0,5l veega kokku, lase vaikselt keema ja jahuta.
Lahusta soolasegu ja suhkur 1,5l vees. Pane lihatükid marineerimiseks mõeldud anumasse ja süsti liha sisse soolvett ca 60g/1kg liha kohta kasutades meie valikus olevat lihasüstalt.
Sega jahutatud maitseainega marinaad järelejäänud soolveega, sega korralikult läbi ja vala saadud segu pritsitud liha peale selliselt, et see kataks kogu liha. Kasuta raskust või taldrikut, et lihatükid oleksid üleni marinaadiga kaetud.
Marineeri liha ca 10-14 päeva külmikus. Pärast seda eemalda liha marinaadist, pane need lihavõrku ja vormi singiks. Kuivata sinke rippuvas asendis, soovitavalt kerge tuuletõmbuse või liikuva õhu käes.
Selliselt ettevalmistatud singid tuleks suitsutada 50-60°C juures ca 3-4 tundi, kuni nende värv muutub kuldseks. Suitsutamiseks võid kasutada meie valikust näiteks lepa suitsuhaket.
Pärast suitsutamist kuumuta sinke vees, mille temperatuur on 75-80°C, kuniks sinkide sisetemperatuur saavutab 68°C.
Seejärel võta singid veest välja ja jahuta võimalikult kiiresti ca 4°C juurde – see tagab sinkide pikema säilivusaja!