Maitseainesegu Stanislava singile 30 g

2.90

Tootekood: 5908277700157 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Maitseainesegu koduse singi maitsestamiseks.
Hoolikalt valitud vürtsid annavad kodus valmistatud lihale ainulaadse maitse ja aroomi.
Koostis: jahvatatud valge pipar, muskaatpähkel, koriander, paprika, ingver, kardemon, loorberileht, nelk.
Ei sisalda soola, säilitusaineid ja maitsetugevdajaid.

Netokaal: 30 g

20 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Retsept 2,5 kg singi valmistamiseks:
– 2 sealiha tükki kogumassiga 2,5 kg
– 2 L vett
– 140 g soola (nitritsoola)
– maitseainesegu Stanislavi singile.
Valmistage veest ja soolast soolvesi (vastavalt retsepti koostisosades toodud kogusele). Segage hoolikalt ja asetage mõlemad lihatükid soolvette. Hoitke  2 nädalaks külmkappis (pidage meeles, et keerake liha soolvees iga 2 päeva tagant). Marineerimis aega  saate vähendada 7 päevani, süstides sinki marinaadi. Pärast marinaadist  välja võtmist , hõõruge lihatükid sisse põhjalikult spetsiaalse maitseaineseguga ning pakkige need seejärel 1–2 päevaks kilesse (parim efekt saate vaakumis). Enne küpsetamist eemaldage kile ja pange liha lihavõrku ja riputage need ventileeritavasse kohta kuivama. Pärast nende täielikku kuivamist asetage singid suitsuahju ja suitsutage neid 3-4 tundi temperatuuril 50–60 ° C (kuni kuldpruunini). Suitsetamiseks kasutage leppa ja pöögi laaste. Pärast suitsetamist asetage sink vette temperatuuril 75 ° C – kuni temperatuurini 68 ° C.

Kirjeldus

Retsept 2,5 kg singi valmistamiseks:
– 2 sealiha tükki kogumassiga 2,5 kg
– 2 L vett
– 140 g soola (nitritsoola)
– maitseainesegu Stanislavi singile.
Valmistage veest ja soolast soolvesi (vastavalt retsepti koostisosades toodud kogusele). Segage hoolikalt ja asetage mõlemad lihatükid soolvette. Hoitke  2 nädalaks külmkappis (pidage meeles, et keerake liha soolvees iga 2 päeva tagant). Marineerimis aega  saate vähendada 7 päevani, süstides sinki marinaadi. Pärast marinaadist  välja võtmist , hõõruge lihatükid sisse põhjalikult spetsiaalse maitseaineseguga ning pakkige need seejärel 1–2 päevaks kilesse (parim efekt saate vaakumis). Enne küpsetamist eemaldage kile ja pange liha lihavõrku ja riputage need ventileeritavasse kohta kuivama. Pärast nende täielikku kuivamist asetage singid suitsuahju ja suitsutage neid 3-4 tundi temperatuuril 50–60 ° C (kuni kuldpruunini). Suitsetamiseks kasutage leppa ja pöögi laaste. Pärast suitsetamist asetage sink vette temperatuuril 75 ° C – kuni temperatuurini 68 ° C.