Maitseainesegu seakoodile 70g

3.25

Tootekood: 5904816005653 Kategooriad: ,

Ürtide ja vürtside segu seakoodi maitsestamiseks.
Koostis: jodeerimata sool, vürtsid (granuleeritud küüslauk, must pipar, köömned, vürts, magus suitsupaprika, terav tšillipipar), majoraan, paakumisvastane aine: E 536.
Maitseainetesegust 70g piisab 2kg liha maitsestamiseks.

Säilitada kuivas
Paken 70 g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 15

Täpsem kirjeldus

Maitseainetesegu sobib koodiliha maitsestamiseks sõltumata valmistusviisidest.

Määri koot õliga kokku  ja hõõru marinaadiga, et ürdid ja vürtsid saaksid toimima hakata.

Retsept 1,5-2 kg küpsetatud seakoodile:
Koostis:
seakoot kondiga ja nahaga (1,5-2 kg)
4 porgandit
3 peterselli
3 küüslauguküünt
1 sibul
5 supilusikatäit õli
1 tass vett
1 porter õlu – valikuline
1 pakk Maitseainesegu seakoodile 70g 
 Ettevalmistus:
Pese liha ja vajadusel pruunista neid, et karvad põhjalikult eemaldada. Lõigake nahka sälgud võrtselt portsjoni pikkuses. Määri liha 3 spl õliga, puista korralikult üle maitseinetga ja hõõru liha sisse.  Jätke kaanega umbes 12 tunniks külmkappi seisma. u. 30 minutit enne küpsetamist võta liha külmikust välja. Suurematesse lihatükkidesse võid neile mitmesse kohta soolvett süstida (50 ml külmas vees lahustada pool teelusikatäit soola). Valmistage köögiviljad ette: koorige ja tükeldage – porgand ja petersell viiludeks, sibul viiludeks ja küüslauk viiludeks. Aseta kõik röstimispannile või Rooma potti, lisa kaks supilusikatäit õli ja klaas vett. Aseta köögiviljad külgedele. Kaanega  haudepott pane leigesse ahju (kuumutatud ca 50°C). Soovitame küpsetada 200°C juures 1 tund (ülemise ja alumise kuumutamisega, pöördõhuga). Seejärel vala toidu kulka ja jätka küpsetamist veel tund aega, vähendades temperatuuri 170°C-ni. Selle aja möödudes kontrolli, kas liha on hakanud kontide küljest lahti pudenema – kui jah, siis eemalda kaas ja jäta liha veel 30 minutiks korralikult küpsema.

 

Kirjeldus

Maitseainetesegu sobib koodiliha maitsestamiseks sõltumata valmistusviisidest.

Määri koot õliga kokku  ja hõõru marinaadiga, et ürdid ja vürtsid saaksid toimima hakata.

Retsept 1,5-2 kg küpsetatud seakoodile:
Koostis:
seakoot kondiga ja nahaga (1,5-2 kg)
4 porgandit
3 peterselli
3 küüslauguküünt
1 sibul
5 supilusikatäit õli
1 tass vett
1 porter õlu – valikuline
1 pakk Maitseainesegu seakoodile 70g 
 Ettevalmistus:
Pese liha ja vajadusel pruunista neid, et karvad põhjalikult eemaldada. Lõigake nahka sälgud võrtselt portsjoni pikkuses. Määri liha 3 spl õliga, puista korralikult üle maitseinetga ja hõõru liha sisse.  Jätke kaanega umbes 12 tunniks külmkappi seisma. u. 30 minutit enne küpsetamist võta liha külmikust välja. Suurematesse lihatükkidesse võid neile mitmesse kohta soolvett süstida (50 ml külmas vees lahustada pool teelusikatäit soola). Valmistage köögiviljad ette: koorige ja tükeldage – porgand ja petersell viiludeks, sibul viiludeks ja küüslauk viiludeks. Aseta kõik röstimispannile või Rooma potti, lisa kaks supilusikatäit õli ja klaas vett. Aseta köögiviljad külgedele. Kaanega  haudepott pane leigesse ahju (kuumutatud ca 50°C). Soovitame küpsetada 200°C juures 1 tund (ülemise ja alumise kuumutamisega, pöördõhuga). Seejärel vala toidu kulka ja jätka küpsetamist veel tund aega, vähendades temperatuuri 170°C-ni. Selle aja möödudes kontrolli, kas liha on hakanud kontide küljest lahti pudenema – kui jah, siis eemalda kaas ja jäta liha veel 30 minutiks korralikult küpsema.