Maitseainesegu peekonile 35g

2.50

Tootekood: 5904816005646 Kategooriad: ,

Ürtide ja vürtside segu peekoni maitsestamiseks.
Koostis: jodeerimata sool, vürtsid (granuleeritud küüslauk, suitsutatud paprika, must pipar), majoraan, paakumisvastane aine: E 536.
Maitseainetesegust 35 g piisab 1 kg liha maitsestamiseks.

Säilitada kuivas
Paken 35 g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 12

Täpsem kirjeldus

Maitseainetesegu sobib peekoni  maitsestamiseks sõltumata valmistusviisidest.

Määri liha õliga ja hõõru maitseinetedeguga , et ürdid ja vürtsid saaksid toimima hakata.


1 kg küpsetatud peekonirulli  retsept:
1 kg peekonit (soovitavalt viiludena)
3 porgandit
3 peterselli
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 tassi vett
5 supilusikatäit õli
1 pakk Maitseainesegu peekonile 35g
valikuline, väikesed kartulid röstimiseks
Valmistamine: Pese peekon korralikult läbi, hõõru 2 spl õli ja maitseineseguga. Jätke see umbes 12 tunniks kaanega külmkappi seisma. u. 30 minutit enne küpsetamist võta peekon külmkapist välja ja valmista ette köögiviljad. Koorige ja lõigake porgand, petersell ja küüslauk viiludeks ning ka sibul viiludeks. Aseta liha ja köögiviljad röstimispannile või Rooma potti, lisa kaks supilusikatäit õli ja kaks klaasi vett. Kata kõik kaanega ja pane sooja ahju. Küpseta 180°C juures 1,5 tundi (alumine ja ülemine soojendus, pöördõhuga), seejärel alandage temperatuuri 150°C-ni ja küpsetage veel 20 minutit ilma kaaneta. Küpsetamise ajal jälgi, et vesi täielikult ära ei aurustuks. Täpne küpsetusaeg sõltub lihatükkide paksusest. Kui soovite kartulit lisada, on kõige parem neid 10 minutit kuumas vees blanšeerida ja pärast 1-tunnist küpsetamist peekoniga nõusse panna.

Kirjeldus

Maitseainetesegu sobib peekoni  maitsestamiseks sõltumata valmistusviisidest.

Määri liha õliga ja hõõru maitseinetedeguga , et ürdid ja vürtsid saaksid toimima hakata.


1 kg küpsetatud peekonirulli  retsept:
1 kg peekonit (soovitavalt viiludena)
3 porgandit
3 peterselli
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 tassi vett
5 supilusikatäit õli
1 pakk Maitseainesegu peekonile 35g
valikuline, väikesed kartulid röstimiseks
Valmistamine: Pese peekon korralikult läbi, hõõru 2 spl õli ja maitseineseguga. Jätke see umbes 12 tunniks kaanega külmkappi seisma. u. 30 minutit enne küpsetamist võta peekon külmkapist välja ja valmista ette köögiviljad. Koorige ja lõigake porgand, petersell ja küüslauk viiludeks ning ka sibul viiludeks. Aseta liha ja köögiviljad röstimispannile või Rooma potti, lisa kaks supilusikatäit õli ja kaks klaasi vett. Kata kõik kaanega ja pane sooja ahju. Küpseta 180°C juures 1,5 tundi (alumine ja ülemine soojendus, pöördõhuga), seejärel alandage temperatuuri 150°C-ni ja küpsetage veel 20 minutit ilma kaaneta. Küpsetamise ajal jälgi, et vesi täielikult ära ei aurustuks. Täpne küpsetusaeg sõltub lihatükkide paksusest. Kui soovite kartulit lisada, on kõige parem neid 10 minutit kuumas vees blanšeerida ja pärast 1-tunnist küpsetamist peekoniga nõusse panna.