Uus
toode

Liha pehmendaja

9.80

Liha pehmendaja on ergonoomilise kujuga ja ei koorma kätt ja võimaldab pehmendamist ilma suurt pingutust nõudmata.
Käepide on valmistatud vastupidavast plastikust, terad roostevabast terasest.
Mõõdud: 5 x 5 x 20cm

Pakendis 1tk

  • E-pood: 2
  • Rapla: 1
  • Tartu: 1
  • Rakvere: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 9 Boonuspunktid!

Ühik: pakk

Täpsem kirjeldus

Kas sulle meeldivad hästi valmistatud mahlased steigid? Kas soovid, et sinu küpsetatud, röstitud ja grillitud liha oleks pehme ja õrn ning et selle maitset rõhutaksid kasutatud maitseained ja marinaadid?
Vali meie lihapehmendaja – seade, mis on köögis asendamatu, ka grilltoitude valmistamisel.
Pehmendaja kasutamine on väga lihtne ja ohutu. Plastkorpusesse peidetud 2,8 cm pikkused metallterad libisevad seadmest välja alles pärast lihale surumist. Tänu sellele ei pea sa muretsema juhuslike lõikehaavade pärast!
Miks on soovitatav liha pehmendada?
Esiteks võimaldab see protseduur lühendada küpsetamis-, praadimis- ja grillimisaega isegi 50% võrra!
Teiseks võimaldab see marinaadide ja maitseainete paremat imendumist.
Kiuline lihamass muutub pehmemaks ja lõpptoode mahlasemaks ja õrnemaks. Liha pehmendamine hoiab ära ka selle mahu vähenemise röstimise ajal!

Istutusskeem

v20cm, rv60-70cm

Istutussügavus

5-6cm

Külv avamaale

Juuni

Külv sisse

Mai

Kasvutingimus

Päikseline

Õitsemisaeg

Kesksuvi

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kas sulle meeldivad hästi valmistatud mahlased steigid? Kas soovid, et sinu küpsetatud, röstitud ja grillitud liha oleks pehme ja õrn ning et selle maitset rõhutaksid kasutatud maitseained ja marinaadid?
Vali meie lihapehmendaja – seade, mis on köögis asendamatu, ka grilltoitude valmistamisel.
Pehmendaja kasutamine on väga lihtne ja ohutu. Plastkorpusesse peidetud 2,8 cm pikkused metallterad libisevad seadmest välja alles pärast lihale surumist. Tänu sellele ei pea sa muretsema juhuslike lõikehaavade pärast!
Miks on soovitatav liha pehmendada?
Esiteks võimaldab see protseduur lühendada küpsetamis-, praadimis- ja grillimisaega isegi 50% võrra!
Teiseks võimaldab see marinaadide ja maitseainete paremat imendumist.
Kiuline lihamass muutub pehmemaks ja lõpptoode mahlasemaks ja õrnemaks. Liha pehmendamine hoiab ära ka selle mahu vähenemise röstimise ajal!