Kirjeldus
Kas sulle meeldivad hästi valmistatud mahlased steigid? Kas soovid, et sinu küpsetatud, röstitud ja grillitud liha oleks pehme ja õrn ning et selle maitset rõhutaksid kasutatud maitseained ja marinaadid?
Vali meie lihapehmendaja – seade, mis on köögis asendamatu, ka grilltoitude valmistamisel.
Pehmendaja kasutamine on väga lihtne ja ohutu. Plastkorpusesse peidetud 2,8 cm pikkused metallterad libisevad seadmest välja alles pärast lihale surumist. Tänu sellele ei pea sa muretsema juhuslike lõikehaavade pärast!
Miks on soovitatav liha pehmendada?
Esiteks võimaldab see protseduur lühendada küpsetamis-, praadimis- ja grillimisaega isegi 50% võrra!
Teiseks võimaldab see marinaadide ja maitseainete paremat imendumist.
Kiuline lihamass muutub pehmemaks ja lõpptoode mahlasemaks ja õrnemaks. Liha pehmendamine hoiab ära ka selle mahu vähenemise röstimise ajal!

















