Juustuvõrk 3m

3.70

Tootekood: 5908277706128 Kategooriad: ,

Ühik : tk

Juustvõrk mõõtmetega 3 m x 12 cm, mis on mõeldud peamiselt koduse suitsujuustu valmistamiseks. Võrk on vastupidavast materjalist ja sobib juustu toodete suitsetamiseks, seda saab kasutada ka küpsetamiseks (temperatuuril kuni 220 ° C, kuni 120 minutit) ja keetmiseks (temperatuuril kuni 125 ° C, kuni 120 minutit).
Võrk on 3 m pikk, läbimõõduga 12 cm. Saab lõigata mõõtu vastavalt vajadusele.
Kodune suitsujuust
1 kg juustu koostisosad:
10 liitrit vähe pastöriseeritud piima (kuni 74 ° C) või värsket, 11 tilka Vege Plusi laabi, 2 g kaltsiumkloriidi. Retsept:
Lahustage kaltsiumkloriid 50 ml leiges vees. Kuumutage piim temperatuurini 38–40 ° C ja lisage lahustatud kaltsiumkloriid. Seejärel valage 50 ml leiges vees lahustatud laabi ja jätke tund tunniks seisma. Kui moodustub tihe tromb, lõigake see 1 cm kuubikuteks ja pange 10-15 minutiks kõrvale. Pane juustumass vormi ja pigista vadak välja. Kuumutage potis vesi temperatuurini 75 ° C, jagage juustumass nii, et portsjonid mahuksid teie kätte – ja pange neid mitu korda. Pärast iga keetmist pigistage portsjonid, et võimalikult palju vadakust lahti saada. Kui juustu konsistents hakkab meenutama kindlat plastmassi, vormige see ja sisestage see juustuvõrku. Valmistage soolvesi: lisage iga 1 l vee kohta 180 g soola ja pange siis 12 tunniks. jahutatud juust. Pärast soolveest eemaldamist kuivatage juust õrnalt ja kuivatage see 2-3 tunni jooksul, eelistatavalt külma suitsuga, temperatuuril 35–40 ° C.

23 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kodune suitsujuust
1 kg juustu koostisosad:
10 liitrit vähe pastöriseeritud piima (kuni 74 ° C) või värsket, 11 tilka Vege Plusi laapi, 2 g kaltsiumkloriidi.
Retsept:
Lahustage kaltsiumkloriid 50 ml leiges vees. Kuumutage piim temperatuurini 38–40 ° C ja lisage veega lahustatud kaltsiumkloriid. Seejärel lisage 50 ml leiges vees lahustatud  laap ja jätke tunniks seisma. Kui piim kalgendub,(moodustub tihke klomp) lõigake see 1 cm kuubikuteks ja pange 10-15 minutiks kõrvale. Juustumass pange juustuvormi ja pigista vadak välja. Kuumutage potis vesi temperatuurini 75 ° C, jagage juustumass võrtseteks portsjoniteks(umbes sellised , et mahuksid teie kätte ). Kuumutage juustu palle  kuni need tihenevad . Pärast keetmist pigistage juustu palle, et võimalikult palju vadakut eemalduks. Kui juustu konsistents on kõvanenud , annab  juba vormida, siis on õige aeg panna ta juustuvõrku. Valmistage soolvesi: lisage iga 1 l vee kohta 180 g soola ja pange  jahtunud juust 12 tunniks soolvette. Pärast soolveest välja võtmist  kuivatage juust õrnalt ja jätke tahenema  2-3 tunniks. Suitsetage külma suitsuga, temperatuuril 35–40 ° C.

Kirjeldus

Kodune suitsujuust
1 kg juustu koostisosad:
10 liitrit vähe pastöriseeritud piima (kuni 74 ° C) või värsket, 11 tilka Vege Plusi laapi, 2 g kaltsiumkloriidi.
Retsept:
Lahustage kaltsiumkloriid 50 ml leiges vees. Kuumutage piim temperatuurini 38–40 ° C ja lisage veega lahustatud kaltsiumkloriid. Seejärel lisage 50 ml leiges vees lahustatud  laap ja jätke tunniks seisma. Kui piim kalgendub,(moodustub tihke klomp) lõigake see 1 cm kuubikuteks ja pange 10-15 minutiks kõrvale. Juustumass pange juustuvormi ja pigista vadak välja. Kuumutage potis vesi temperatuurini 75 ° C, jagage juustumass võrtseteks portsjoniteks(umbes sellised , et mahuksid teie kätte ). Kuumutage juustu palle  kuni need tihenevad . Pärast keetmist pigistage juustu palle, et võimalikult palju vadakut eemalduks. Kui juustu konsistents on kõvanenud , annab  juba vormida, siis on õige aeg panna ta juustuvõrku. Valmistage soolvesi: lisage iga 1 l vee kohta 180 g soola ja pange  jahtunud juust 12 tunniks soolvette. Pärast soolveest välja võtmist  kuivatage juust õrnalt ja jätke tahenema  2-3 tunniks. Suitsetage külma suitsuga, temperatuuril 35–40 ° C.