Juustulaap 5x1g

5.50

Mikrobioloogiline juustulaap. 1g laapi kulub 20 L piima kohta. Enne piimale lisamist lahusta laap 50 ml keedetud ja jahutataud vees. Sobib kasutamiseks lehma-, kitse- ja sojapiimast juustu valmistamiseks. Pakendis 5 kotikest, igas kotis on 1 gramm laapi.

​See kõrge kvaliteediga mikrobioloogiline laap aktiivsusega 2250 IMCU/ml on ensümaatiline preparaat, mis saadakse Rhizomucor miehei spetsiifiliste tüvede kääritamise tulemusena. Mis omakorda garanteerib toode eduka juustu valmistamise!
Sobib hästi erinevat tüüpi piima jaoks – see laap sobib juustu tootmiseks lehma-, kitse- ja sojapiimast. Tänu selle kasutamisele ei tüdine te kunagi omatehtud juustutoodetest!
Antud laapi on lihtne kasutada. Piisab, kui lahustada pakikese sisu 50ml vees ja lisada piimale õigel hetkel, et kohupiim ise moodustuks.
Sobib taimetoitlastele – see laap on 100% taimne ja seetõttu saavad seda sojapiimaga kombineerituna kasutada ka taimetoitlased või laktoosivaba dieedi pidajad.
Ühest kotikesest piisab umbes 20 liitri piima jaoks, tänu millele võimaldab kogu komplekt teil juustu valmistada kuni 100 liitrist piimast!

Pakendis 5 pakki, igaühes 1g laapi.

  • E-pood: 12
  • Rapla: 3
  • Tartu: 3
  • Vändra: 2
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik: pakk

Täpsem kirjeldus

Kas soovite oma esimest juustu kodus ise valmistada? Või otsite laapi, mis tagaks juustu tootmisel kõrge kvaliteedi ja efektiivsuse? Kodus oma köögis valmistatud juust on tervisliku koostise ning õrna maitse ja aroomiga, tänu millele ei osta te enam kunagi poest müüdavat juustu! Pulbriline mikrobioloogiline laap on ensümaatiline toode, mis saadakse Rhizomucor miehei spetsiifiliste tüvede kontrollitud kääritamise tulemusena, võimaldades juustu kiiret ja lihtsat tootmist lehmapiimast, kitsepiimast ja sojapiimast. See laap on 100% taimne, tänu millele saab seda kasutada ka dieedil, kus välditakse loomse päritoluga toodete tarbimist. 1g laapi piisab 20 liitri piima kohta ja meie komplektist leiate koguni 5 kotikest, mis võimaldavad teil juustu valmistada isegi 100 liitrist piimast.

Kasutamine:
1. Arvutage ja mõõtke laabi kogus proportsionaalselt kasutatava piima kogusega.
2. Lahustage laap 50 ml vees.
3. Lisage lahustunud laap piimale juustu tootmise ajal õigel hetkel, mis sõltub juustu tüübist.
4. Segage kõik õrnalt ja jätke kaane alla, kuni moodustub kohupiim.

Aktiivsus – 2250 IMCU/ml

Hoida toatemperatuuril. Pärast avamist hoida tihedalt suletud anumas jahedas ja kuivas kohas.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kas soovite oma esimest juustu kodus ise valmistada? Või otsite laapi, mis tagaks juustu tootmisel kõrge kvaliteedi ja efektiivsuse? Kodus oma köögis valmistatud juust on tervisliku koostise ning õrna maitse ja aroomiga, tänu millele ei osta te enam kunagi poest müüdavat juustu! Pulbriline mikrobioloogiline laap on ensümaatiline toode, mis saadakse Rhizomucor miehei spetsiifiliste tüvede kontrollitud kääritamise tulemusena, võimaldades juustu kiiret ja lihtsat tootmist lehmapiimast, kitsepiimast ja sojapiimast. See laap on 100% taimne, tänu millele saab seda kasutada ka dieedil, kus välditakse loomse päritoluga toodete tarbimist. 1g laapi piisab 20 liitri piima kohta ja meie komplektist leiate koguni 5 kotikest, mis võimaldavad teil juustu valmistada isegi 100 liitrist piimast.

Kasutamine:
1. Arvutage ja mõõtke laabi kogus proportsionaalselt kasutatava piima kogusega.
2. Lahustage laap 50 ml vees.
3. Lisage lahustunud laap piimale juustu tootmise ajal õigel hetkel, mis sõltub juustu tüübist.
4. Segage kõik õrnalt ja jätke kaane alla, kuni moodustub kohupiim.

Aktiivsus – 2250 IMCU/ml

Hoida toatemperatuuril. Pärast avamist hoida tihedalt suletud anumas jahedas ja kuivas kohas.