Jogurtivalmistaja Midzu 1L

31.00

Tootekood: 718122280056 Kategooriad: ,

See on suurepärane seade maitsva ja tervisliku jogurti valmistamiseks. Sobib ideaalselt nii tavalise jogurti kui ka paksu Kreeka tüüpi jogurti valmistamiseks. Taimetoidu entusiastid saavad samuti sojapiimast jogurtit valmistada ning kasutades juustukomplekti ja sobivat koagulaatorit, teha kodus ka meelepärast tofut.
Mahutatavus 1l.
Seade on ilma taimerita, mistõttu on selle kasutamine ja käsitsemine väga lihtne. Jogurtianum ja kaas on masinpestavad.
Komplekti kuulub jogurtimasin ja 1 jogurtianum koos kaanega.
Soovi korral saate ka jogurtianumaid juurde osta.

  • E-pood: 90
  • Rapla: 4
  • Tartu: 4
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 5
  • Rakvere: 5
  • Jõgeva: 5
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 31 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Seadme eelseadistatud temperatuur 40°C võimaldab valmistada erineva kontsistendiga jogurteid. Näiteks 8 tunni möödudes saate maitselt maheda jogurti, 10 tunni möödudes naturaalse jogurti. Küpsemisaeg mõjutab jogurti konsistensi ja maitset – mida pikem küpsemisaeg, seda intensiivsem on maitse ja rafineeritum jogurt. Valmis jogurt on säilib külmkapis kuni 7 päeva, parim on valmisjogurt ära kasutada 3-4 päeva jooksul. Jogurti maitsestamiseks võib lisada, puuvilju, marju, mett jne. Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada umbes 8 korda, järgmisel korral peaksite kultuuri uuendama.
Komplektis sisalduvat jogurtianumat saab steriliseerida kas keeva veega või kuumutades seda näiteks mikrolaineahjus 2-3 sekundit.

Kasutusjuhend jogurti valmistamiseks:
1. Aseta jogurtianum masinasse. Kalla 1l piima steriliseeritud jogurtianumasse ja sega 1 pakk Midzu jogurtistarterit (või sobivat jogurtistarterit või 3-4 sl maitsestamata valmisogurtit) steriliseeritud lusikaga piima sisse. Sulge jogurtianuma kaas.
2. Ühenda jogurtimasin vooluvõrku ja sulge masina kaas. Jogurti valmimisaeg ca 40°C juures on ligikaudu 8-12 tundi.
3. Eemalda nõu koos valmisjogurtiga masinast ja lülita masin välja, eemaldades toitejuhe vooluvõrgust.
4. Jahuta valmisjogurtit külmikus 8-10 tundi, et parandada selle kontsistentsi. Selleks võid jogurti kallata endale sobivasse anumasse või kasutada sedasama anumat. Samuti saab jogurtianumaid eraldi juurde osta – selliselt saate juba valmistada järgmise portsu kohe peale eelmise valmimist.
5. Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada kuni neli korda, viiendal korral peaksite kultuuri uuendama.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Seadme eelseadistatud temperatuur 40°C võimaldab valmistada erineva kontsistendiga jogurteid. Näiteks 8 tunni möödudes saate maitselt maheda jogurti, 10 tunni möödudes naturaalse jogurti. Küpsemisaeg mõjutab jogurti konsistensi ja maitset – mida pikem küpsemisaeg, seda intensiivsem on maitse ja rafineeritum jogurt. Valmis jogurt on säilib külmkapis kuni 7 päeva, parim on valmisjogurt ära kasutada 3-4 päeva jooksul. Jogurti maitsestamiseks võib lisada, puuvilju, marju, mett jne. Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada umbes 8 korda, järgmisel korral peaksite kultuuri uuendama.
Komplektis sisalduvat jogurtianumat saab steriliseerida kas keeva veega või kuumutades seda näiteks mikrolaineahjus 2-3 sekundit.

Kasutusjuhend jogurti valmistamiseks:
1. Aseta jogurtianum masinasse. Kalla 1l piima steriliseeritud jogurtianumasse ja sega 1 pakk Midzu jogurtistarterit (või sobivat jogurtistarterit või 3-4 sl maitsestamata valmisogurtit) steriliseeritud lusikaga piima sisse. Sulge jogurtianuma kaas.
2. Ühenda jogurtimasin vooluvõrku ja sulge masina kaas. Jogurti valmimisaeg ca 40°C juures on ligikaudu 8-12 tundi.
3. Eemalda nõu koos valmisjogurtiga masinast ja lülita masin välja, eemaldades toitejuhe vooluvõrgust.
4. Jahuta valmisjogurtit külmikus 8-10 tundi, et parandada selle kontsistentsi. Selleks võid jogurti kallata endale sobivasse anumasse või kasutada sedasama anumat. Samuti saab jogurtianumaid eraldi juurde osta – selliselt saate juba valmistada järgmise portsu kohe peale eelmise valmimist.
5. Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada kuni neli korda, viiendal korral peaksite kultuuri uuendama.