Juuretis jogurti valmistamiseks 2×0,5g

3.25

Tootekood: 4744780015040 Kategooriad: , ,

Jogurti valmistamise juuretis .
Juuretisekultuurid Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus annavad hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad piimal õigesti hapneda. Nordwise® juuretis jogurti valmistamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi ning annab lisandväärtuse suurendades heade piimhappebakterite hulka mikrobiootas.

Säilitamine: +2…+6 °C juures.
Tootja: BioCC OÜ

Pakend 2x 0,5g.

20 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Ühik: pakk

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: 
1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g)
1 pakike  0,5 g = 1 l probiootilist jogurtit

1 l probiootilise jogurti valmistamine:
1. Kuumutage 1 liiter piima 90-95°C juures 5-10 min.
2.  Jahutage piim 40-45°C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.
3. Segage hoolikalt piim juuretisega ning valage anumasse.
4. Hapendage piima 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal mitte piima segada!
5. Hinnake kalgendit, mis on moodustunud 6 h jooksul. Kui kalgend on ühtlane ja tugev, segage see läbi ja asetage külmkappi jahtuma (jogurti võib ka ilma läbi segamata jahutada). Säilitage jogurtit 6-9 h külmkapis, et saavutada jogurtile omane tekstuur ja paksem konsistents.
6. Lisage probiootilisele jogurtile meelepäraseid lisandeid.

Ühes jogurti juuretise pakikeses (0,5 g) on 100 miljonit organismile omast kasulikku elus piimhappebakterit Lactobacillus plantarum MCC1, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka mikrobiootas.

Kirjeldus

Kasutamine: 
1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g)
1 pakike  0,5 g = 1 l probiootilist jogurtit

1 l probiootilise jogurti valmistamine:
1. Kuumutage 1 liiter piima 90-95°C juures 5-10 min.
2.  Jahutage piim 40-45°C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.
3. Segage hoolikalt piim juuretisega ning valage anumasse.
4. Hapendage piima 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal mitte piima segada!
5. Hinnake kalgendit, mis on moodustunud 6 h jooksul. Kui kalgend on ühtlane ja tugev, segage see läbi ja asetage külmkappi jahtuma (jogurti võib ka ilma läbi segamata jahutada). Säilitage jogurtit 6-9 h külmkapis, et saavutada jogurtile omane tekstuur ja paksem konsistents.
6. Lisage probiootilisele jogurtile meelepäraseid lisandeid.

Ühes jogurti juuretise pakikeses (0,5 g) on 100 miljonit organismile omast kasulikku elus piimhappebakterit Lactobacillus plantarum MCC1, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka mikrobiootas.