Jäme kivisool soolamiseks. 1kg

1.60

Tootekood: 2000000115146 Kategooriad: ,

See toiduainetööstusele mõeldud hallikat tooni puhas looduslik kivisool on ülipuhas toode, mis sisaldab palju inimorganismi õigeks toimimiseks vajalikke mikroelemente. Kivisoola kasutatakse pagari-, liha- ja kalatööstuses, marinaadide valmistamisel ning samuti toidu soolamiseks. Justnimelt selle soola suurepärase soolamistulemuse tõttu võtsimegi ka meie selle enda valikusse! Antud sool on jahvatatud ja sõelutud ja selle kristallide läbimõõt on 0,4-1,4mm, mistõttu lahustub see paremini, kui puhtad soolakristallid ning sobib suurepäraselt näiteks liha- ja kala kuivsoolamiseks.

Koostis: 100% jahvatatud kivisool. Säilitada kuivas, jahedas ja otsese päikesevalguse eest kaitstult.
Pakendi suurus 1000g.

  • E-pood: 19
  • Rapla: 5
  • Tartu: 4
  • Vändra: 5
  • Pärnu: 5
  • Rakvere: 4
  • Jõgeva: 4
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 1 Boonuspunkt!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

See sool tekkis kuivas ja kuumas kliimas maailmamere soolvee loodusliku kristalliseerumise tulemusel. Antud soola saadakse maa-aluse kaevandamise teel ning seetõttu omab sool spetsiifilist kergelt hallikat tooni. Kivisool purustatakse graanuliteks suurusega 0,16 kuni 5,0 mm ja selle  Naatriumkloriidi (NaCl) sisaldus on vähemalt 99%. 
Sobiva soolamissegu jaoks võite soola segada näiteks endale meelepärases vahekorras suhkruga ja teiste maitseainetega, nii saate lihtsalt valmistada vaid Teie enda maitsesoola segusid. Nii sobivad suhkrud kui maitseained leiate meie valikust.

Oleme selle soola välja valinud just spetsiaalselt liha ja kala soolamise jaoks ning ning pakendame selle ise väikepakendisse justnimelt Teile!

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

See sool tekkis kuivas ja kuumas kliimas maailmamere soolvee loodusliku kristalliseerumise tulemusel. Antud soola saadakse maa-aluse kaevandamise teel ning seetõttu omab sool spetsiifilist kergelt hallikat tooni. Kivisool purustatakse graanuliteks suurusega 0,16 kuni 5,0 mm ja selle  Naatriumkloriidi (NaCl) sisaldus on vähemalt 99%. 
Sobiva soolamissegu jaoks võite soola segada näiteks endale meelepärases vahekorras suhkruga ja teiste maitseainetega, nii saate lihtsalt valmistada vaid Teie enda maitsesoola segusid. Nii sobivad suhkrud kui maitseained leiate meie valikust.

Oleme selle soola välja valinud just spetsiaalselt liha ja kala soolamise jaoks ning ning pakendame selle ise väikepakendisse justnimelt Teile!