Bakterkultuur kohupiima valmistamiseks

6.95

Ühiku hind: 2,316.67/kg

Tootekood: 5904816000313 Kategooriad: ,

Bakterkultuur kohupiima valmistamiseks on segu lüofiliseeritud ehk külmkuivatatud piimhappebakteritest, mis on sobilikud kodujuustu või hapupiima valmistamiseks kodus.
Bakterite lisamine kiirendab ja stabiliseerib piima hapendusprotsessi.
Koostis: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktoos.

Ühest pakendist 3 g piisab 50 L piimale.
5L piimale lisada 0,3 g baktereid, millest valmib ca 1kg kohupiima.

Pakend 3 g

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 6 Boonuspunkti!

Ühik: tk Laos: 8

Täpsem kirjeldus

Kasutamine:
Valage potti 5 liitrit vähepastöriseeritud (kuni 74 °C) või värsket piima ja soojendage see temperatuurini 40 °C. Lisage umbes 0,3 g (umbes 1/5 teelusikatäit) baktereid, mis on lahustatud umbes 30 ml jahedas vees või piimas. Jäta kõik 24 tunniks toatemperatuurile (see protsess võimaldab saada hapupiima). Kuumutage hapupiim järk-järgult * temperatuurini 38–45 °C ja hoidke temperatuuril 38–45 °C kuni vadaku eraldumise hetkeni (vähemalt 30 minutit). Kallake kohupiimaterad kurnariidele(sõelale), nõrguma ja asetage seejärel umbes 8 tunniks külmkappi.
Kodujuustu soovitame süüa maitsestaltult hapukoore, soola ja murulauguga või magustatult  puuviljadega.
* Mida madalam on temperatuur, seda mahedam on teie kodujuust.

Toote aktiivsus: 1 U. Bakterikultuuride kaal võib varieeruda sõltuvalt nende aktiivsusest. Otse lehmalt tulnud värsket piima on soovitatav pastöriseerida temperatuuril umbes 65⁰C 30 minutit.

Kirjeldus

Kasutamine:
Valage potti 5 liitrit vähepastöriseeritud (kuni 74 °C) või värsket piima ja soojendage see temperatuurini 40 °C. Lisage umbes 0,3 g (umbes 1/5 teelusikatäit) baktereid, mis on lahustatud umbes 30 ml jahedas vees või piimas. Jäta kõik 24 tunniks toatemperatuurile (see protsess võimaldab saada hapupiima). Kuumutage hapupiim järk-järgult * temperatuurini 38–45 °C ja hoidke temperatuuril 38–45 °C kuni vadaku eraldumise hetkeni (vähemalt 30 minutit). Kallake kohupiimaterad kurnariidele(sõelale), nõrguma ja asetage seejärel umbes 8 tunniks külmkappi.
Kodujuustu soovitame süüa maitsestaltult hapukoore, soola ja murulauguga või magustatult  puuviljadega.
* Mida madalam on temperatuur, seda mahedam on teie kodujuust.

Toote aktiivsus: 1 U. Bakterikultuuride kaal võib varieeruda sõltuvalt nende aktiivsusest. Otse lehmalt tulnud värsket piima on soovitatav pastöriseerida temperatuuril umbes 65⁰C 30 minutit.

Lisainfo

Kaal0.003 kg