Kirjeldus
Superlihtne valmistamine! Kvaliteetsete koostisosadega parima isetehtud keefiri valmistamiseks on vaja vaid kolme sammu:
1. Lisa keefiriterad ja piim või rafineerimata roosuhkruga magustatud vesi
2. Jäta käärima
3. Naudi keefiri
Mis teeb keefiri fermentaatori nii eriliseks? Need on uuenduslikud detailid, mis loovad optimaalsed fermentatsioonitingimused.
KLAASPURK
Laia suuga klaaspurke on lihtne kasutada ja puhastada. Klaas on mittereaktiivne materjal, mis ei interakteeru kääritatud joogiga, säilitades maitse ja vältides saastumist. Läbipaistvus võimaldab fermentatsiooniprotsessi tõhusalt jälgida.
KAHEOSALINE KAAS
Võib jätta osaliselt avatuks, et võimaldada õhuvoolu fermentatsiooni ajal. Blokeerib lisandite (tolm, putukad) purki sisenemise, isegi kui see on veidi lahti jäetud.
KURNAMISSÕEL
Kaas on koos integreeritud sõelaga, mis on mõeldud erineva paksusega ja erineva suurusega terade jaoks. Sõelal on kaks valamisala: üks suuremate ja teine väiksemate vahedega.
SÕELA KAABITS
Keefiri terade segamiseks kurnamise ja keefirist eraldamise ajal. See muudab kurnamise mugavamaks ja puhtamaks.
MÕÕTESKAALA PURGI KÜLJEL
Märgistus purgil jagab mahu ühesuhgusteks portsjoniteks.
MAHLAPRESS
Kinnitatakse lihtsalt sõela kaane külge, et lisada vesikeefirile värsket tsitrusviljamahla.
ALTERNATIIVNE KASUTAMINE – idandamine
Lisaks keefirivalmistamisele saate asvatade oma fermenteris ka värskeid ja väga toitvaid idandatud seemneid.
JUURDEPÄÄS ONLINE RETSEPTIDELE
Iga ost annab teile eksklusiivse juurdepääsukoodi veebiretseptidele. Avastage maitsvaid keefiri kääritamise ideid ja katsetage erinevate koostisosadega.
Miks keefir? Sest see on tõesti tervislik!
Keefiril on tervisele palju positiivset kasu. Võite seda juua otse või lisada toidule, see detokseerib organismi, parandab seedimist, hõlbustab kaltsiumi omastamist, tugevdab immuunsust. Lisaks on keefiril ka antimkroobne toime ja see aitab ennetada infektsioone ning sellel on ka antioksüdantsed omadused, mis muuhulgas pidurdavad vananemisprotsessi ja skleroosi teket ning alandavad kolesterooli.
Miks eelistada poest ostetud keefiri asemel isetehtud keefiri? Sest omatehtud on alati parem!
Kuna olete selle ise valmistanud, siis saate alati olla kindlad, et teie keefiril on optimaalsed fermentatsioonitingimused, rohkem positiivseid baktereid, millel on kasulik mõju kehale ja tervisele ning see sisaldab vitamiine ja mineraalaineid. Lisaks on sellel parem maitse kui poest ostetud keefiiril ning see on ka odavam kui ostetud keefiir.
Keefiri fermenteerimiskomplekti kohta vaata lisaks siit – https://youtu.be/67DBGwDZQLw
Piimast keefiri valmistamise kohta saad lisainfot siit – https://youtu.be/pho8wvPyecA
Veekeefiiri valmistamise kohta aga leiad lisa siit – https://youtu.be/cGXhgusJtIU
Põnevamate maitsete ja huvitavama ning veelgi tervislikuma tulemuse jaoks kasuta kindlasti ka meie valikus olevat Kefirko II fermenteerimise komplekti!
Ning kasutage kindlasti magustamiseks meie valikus saadaolevaid erinevaid rafineerimata roosuhkruid, mis käärivad oluliselt paremini kui tavaline valge rafineeritud suhkur ning millega saate veelgi oma jookide maitsepaletti täiustada!

















