Veinipärm universaalne 20ml

2.20

Tootekood: 5904816003017 Kategooriad: ,

Universaalne veinipärmikultuur, mida kasutatakse ka veinitööstustes. Need pärmid tagavad kiire ja stabiilse kääritamise väga laias temperatuurivahemikus. Enne pärmi kasutamist raputa paki sisu hästi. Sobib nii punase kui valge veini kääritamiseks kuni 15% kanguseni. 5-25 liitri veini valmistamiseks.

Pakendis toodet 20 ml.

  • Jõgeva: 11
  • E-pood: 57
  • Rapla: 9
  • Tartu: 10
  • Vändra: 5
  • Pärnu: 10
  • Rakvere: 9
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Lahustage paki sisu 150 ml veinimahlas ja laske 2-3 päeva seista temperatuuril 22-26 °C. 
See järel lisage ülejäänud veinimahlale, segage. 
Võib valmistada “kiirmeetodil “veinimahla . Sobiv puuvili 200 g hakkida ja lisada  300 ml vett ja 2 tl suhkrut- saadud segu soojendada ca 26 °C ja  lahusele lisada veinipärmi paki sisu. Laske 2-3 päeva seista temperatuuril 22-26 °C ja lisage ülejäänud veinimahlale. 
Paki sisust piisab  25 L veinimahla kääritamiseks. 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine: Lahustage paki sisu 150 ml veinimahlas ja laske 2-3 päeva seista temperatuuril 22-26 °C. 
See järel lisage ülejäänud veinimahlale, segage. 
Võib valmistada “kiirmeetodil “veinimahla . Sobiv puuvili 200 g hakkida ja lisada  300 ml vett ja 2 tl suhkrut- saadud segu soojendada ca 26 °C ja  lahusele lisada veinipärmi paki sisu. Laske 2-3 päeva seista temperatuuril 22-26 °C ja lisage ülejäänud veinimahlale. 
Paki sisust piisab  25 L veinimahla kääritamiseks.