Vorstiümbris polüamiidist 8m 120°C

5.50

Tootekood: 5908277701338 Kategooriad: ,

Polüamiidkesta kasutatakse sinkide ja lihatoodete valmistamiseks kodus.
Võimaldab valmistada keedetud sinke või vorste nagu keedusink, keeduvorst, mortadella, sopressata, calabrese, keelevorst, maksavorst või teisi sarnaseid vorste ja sinke.

Kesta läbimõõt 73mm.
Pakendis toodet 8m.
Kestasid säilitada puhtas, kuivas ja õhurikkas kohas kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

  • E-pood: 13
  • Rapla: 2
  • Tartu: 2
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 2
  • Rakvere: 2
  • Jõgeva: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Enne kasutamist leotada vees max. 40°C juures umbes 15 minutit. Leotamisel tuleks kogu kest vette kasta.
Tihedalt täidetud kest tuleks kinni siduda ja seejäre vastavalt vorstit- või singiüübile töödelda. Sobib suurepäraseltr kasutada kas meie lihavõrgu lehtriga või ka suurema vorstiotsikuga vorstipressides.Maksimaalne temperatuur keetmisel on 100°C. Pärast kuumtöötlemist jahutada õhu käes (mitte külma vett peale piserdada). 

Toodetud EL-s

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutamine: Enne kasutamist leotada vees max. 40°C juures umbes 15 minutit. Leotamisel tuleks kogu kest vette kasta.
Tihedalt täidetud kest tuleks kinni siduda ja seejäre vastavalt vorstit- või singiüübile töödelda. Sobib suurepäraseltr kasutada kas meie lihavõrgu lehtriga või ka suurema vorstiotsikuga vorstipressides.Maksimaalne temperatuur keetmisel on 100°C. Pärast kuumtöötlemist jahutada õhu käes (mitte külma vett peale piserdada). 

Toodetud EL-s