Kirjeldus
Kas soovite oma esimest juustu kodus ise valmistada? Või otsite laapi, mis tagaks juustu tootmisel kõrge kvaliteedi ja efektiivsuse? Kodus oma köögis valmistatud juust on tervisliku koostise ning õrna maitse ja aroomiga, tänu millele ei osta te enam kunagi poest müüdavat juustu! Pulbriline mikrobioloogiline laap on ensümaatiline toode, mis saadakse Rhizomucor miehei spetsiifiliste tüvede kontrollitud kääritamise tulemusena, võimaldades juustu kiiret ja lihtsat tootmist lehmapiimast, kitsepiimast ja sojapiimast. See laap on 100% taimne, tänu millele saab seda kasutada ka dieedil, kus välditakse loomse päritoluga toodete tarbimist. 1g laapi piisab 20 liitri piima kohta ja meie komplektist leiate koguni 5 kotikest, mis võimaldavad teil juustu valmistada isegi 100 liitrist piimast.
Kasutamine:
1. Arvutage ja mõõtke laabi kogus proportsionaalselt kasutatava piima kogusega.
2. Lahustage laap 50 ml vees.
3. Lisage lahustunud laap piimale juustu tootmise ajal õigel hetkel, mis sõltub juustu tüübist.
4. Segage kõik õrnalt ja jätke kaane alla, kuni moodustub kohupiim.
Aktiivsus – 2250 IMCU/ml
Hoida toatemperatuuril. Pärast avamist hoida tihedalt suletud anumas jahedas ja kuivas kohas.








