Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€3.70
Juustvõrk mõõtmetega 3 m x 12 cm, mis on mõeldud peamiselt koduse suitsujuustu valmistamiseks. Võrk on vastupidavast materjalist ja sobib juustu toodete suitsetamiseks, seda saab kasutada ka küpsetamiseks (temperatuuril kuni 220 ° C, kuni 120 minutit) ja keetmiseks (temperatuuril kuni 125 ° C, kuni 120 minutit). Võrk on 3 m pikk, läbimõõduga 12 cm. Saab lõigata mõõtu vastavalt vajadusele. Kodune suitsujuust 1 kg juustu koostisosad: 10 liitrit vähe pastöriseeritud piima (kuni 74 ° C) või värsket, 11 tilka Vege Plusi laabi, 2 g kaltsiumkloriidi. Retsept: Lahustage kaltsiumkloriid 50 ml leiges vees. Kuumutage piim temperatuurini 38–40 ° C ja lisage lahustatud kaltsiumkloriid. Seejärel valage 50 ml leiges vees lahustatud laabi ja jätke tund tunniks seisma. Kui moodustub tihe tromb, lõigake see 1 cm kuubikuteks ja pange 10-15 minutiks kõrvale. Pane juustumass vormi ja pigista vadak välja. Kuumutage potis vesi temperatuurini 75 ° C, jagage juustumass nii, et portsjonid mahuksid teie kätte – ja pange neid mitu korda. Pärast iga keetmist pigistage portsjonid, et võimalikult palju vadakust lahti saada. Kui juustu konsistents hakkab meenutama kindlat plastmassi, vormige see ja sisestage see juustuvõrku. Valmistage soolvesi: lisage iga 1 l vee kohta 180 g soola ja pange siis 12 tunniks. jahutatud juust. Pärast soolveest eemaldamist kuivatage juust õrnalt ja kuivatage see 2-3 tunni jooksul, eelistatavalt külma suitsuga, temperatuuril 35–40 ° C.
Ühik: tk
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht