Kirjeldus
Kasutamine: Pärm ei vaja eelnevat äratamist. Segage paki sisu 100ml eelnevalt keedetud ja 30°C-ni jahutatud vees. Laske 20 minutit seista, seejärel valage kääritatava meesegu sisse.
Lisage B1-vitamiini toitaineid koguses 4,5–11 g/10–25 l virde kohta. pH alandamiseks on soovitatav lisada happesuse regulaatorit Kwasomixi koguses 15–30 g 10–25 l mõdu virde kohta.
Veini baasi happesuse suurendamiseks on soovitatav lisada happesuse regulaatorit Kwasomixi koguses 18–46 g 10–25 l virde kohta. Optimaalne happesus käärimise alguses: 4–4,5 g/l.
Sellel pärmil on suurepärane taluvus kõrge suhkru- ja alkoholikontsentratsiooni suhtes ning seda iseloomustab lühikese ahelaga rasvhapete, sulfitite ja atseetaldehüüdi madal tootmine.





