Kirjeldus
Kasutamine: Segage pärmikoti sisu 100 ml eelnevalt keedetud ja 30 °C-ni jahutatud veega. Laske 20 minutit toatemperatuuril seista. Seejärel valage saadud lahus kääritusnõusse või veinipudelisse. Soovitatav algne suhkrusisaldus segus peaks olema kuni 18 °Blg ja happesus 16 g/l (eelistatavalt 12–13 g/l).
Kääritamine toimubtemperatuuril 18–20 °C. Kääritamise 5. ja 10. päeval lisage suhkrulahus 50 g/l.
Enovini® OK WHITE on veinipärm, mis vähendab õunhapet sisaldavatest valgetest puuviljadest valgetest viinamarjadest valmistatud veini happesust. See pärm on mõeldud eelkõige õuntele ja valgetele viinamarjadele. Selle pärmi abil saate valmistada tasakaalustatud, maitsva ja maheda, rikkaliku puuviljase buketiga veini.
Enovini® OK WHITE pärmi happesust vähendavad omadused võimaldavad saada madalama magususega (poolmagusad ja poolkuiv) maitsvad veinid.
Õunhappe vähendamine 20–24% võrra – happesuse vähendamine mõjutab positiivselt veini maitset, muutes selle sujuvamaks ja tasakaalustatumaks.
Vähem suhkrut – tänu happesust vähendava pärmi kasutamisele saate vähendada lisatud suhkru kogust, saades hea poolmagusa või poolkuiva veini.
Tasakaalustatud veini maitse ja aroom – selle pärmi abil valmistatud veinil on mitte ainult mahe maitse, vaid ka huvitav puuviljane aroom.
Kõrge kvaliteet – Enovini® OK WHITE aktiivne kuivpärm võimaldab teil valmistada parimat kodus valmistatud veini alkoholisisaldust kuni 14%!
Pärmi on lihtne kasutada ja see ei vaja esialgset paljundamist.








