Kirjeldus
Kasutamine: Sega kotikese sisu 100 ml keedetud veega, mis on jahutatud temperatuurini 30°C. Jätke segu seisma 20 minutiks toatemperatuurile. Seejärel valage saadud lahus veini virdesse kääritusnõus. Soovitatav algne suhkrusisaldus partiis peaks olema kuni 18°Blg ja selle happesus: 16 g/L (soovitavalt 12-13 g/l). Parim käärimistemperatuur on 18-20°C.
Kääritamise 5. ja 10. päeval lisage suhkrulahust 50 g/l.
Enovini® OK WHITE on veinipärm, mis vähendab õunhapet sisaldavatest valgetest puuviljadest valmistatud veini happesust. See pärm on mõeldud eelkõige õuntele ja valgetele viinamarjadele. Nende abil saad valmistada tasakaalustatud, maitsva ja maheda, rikkaliku puuviljase buketiga veini.
Enovini® OK WHITE pärmi happesust vähendavad omadused võimaldavad saada madalama magususega (poolmagusad ja poolkuiv) maitsvad veinid.
Tasakaalustatud veinimaitse ja aroom – selle pärmi abil valmistatud veinil on lisaks mahedale maitsele ka huvitav puuviljane aroom.