Veekeefiri terad, orgaaniline starterkultuur, 5g, Kefirko

14.00

Mahedad orgaanilised veekeefiri terad (dehüdreeritud starterikultuur). See on korduvkasutatav eluskultuur veekeefiri valmistamiseks mis vajab enne kasutamist aktiveerimist.

Pakend sisaldab 5g dehüdreeritud starterikultuuri, mis aktiveerides moodustab 30g värske veekeefiri terad ja mis on piisavad jatkuvalt ca 600ml veekeefiri valmistamiseks.
Lihtsalt lisage dehüdreeritud terad 300ml kloorivabale veele, segage juurde 30g suhkrut (soovitavalt vähemalt 1/2 kogusest rafineerimata roosuhkrut) ja kääritage neid 3-4 päeva temperatuuril 20-24°C. Pärast 2-3 päeva möödumist kurnake terad peenemal sõelal ja korrake sedasama etappi 5-7 korda, kuid kääritage nüüd iga kord ainult 2 päeva. Kui terad muutuvad aktiivseks (paksenevad) on terad kasutamiseks valmis.

Pakend sisaldab 5g dehüdreeritud veekeefiri terasid.

    Täpsem kirjeldus

    Veekeefiri retsept
    1. 30g aktiveeritud veekeefiri terasid
    2. 600ml vett (kloorivaba)
    3. 30g suhkrut (soovitavalt rafineerimata roosuhkrut)
    4. Mõned kuivatatud puuviljad või sidruni- või apelsiniviil.

    Lahustage suhkur toasoojas vees.
    Lisa keefiri terad ja puuviljad ning kata anum. Käärita (20-24°C) 24-48 tundi.
    Kurna keefir ja kasuta terad järgmise partii jaoks.
    Vesikeefir on tarbimiseks või teiseks kääritamiseks valmis.

    • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

    • 14 päeva raha tagasi garantii

    • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

    • Turvaline ostukoht

    Kirjeldus

    Veekeefiri retsept
    1. 30g aktiveeritud veekeefiri terasid
    2. 600ml vett (kloorivaba)
    3. 30g suhkrut (soovitavalt rafineerimata roosuhkrut)
    4. Mõned kuivatatud puuviljad või sidruni- või apelsiniviil.

    Lahustage suhkur toasoojas vees.
    Lisa keefiri terad ja puuviljad ning kata anum. Käärita (20-24°C) 24-48 tundi.
    Kurna keefir ja kasuta terad järgmise partii jaoks.
    Vesikeefir on tarbimiseks või teiseks kääritamiseks valmis.