Vaakumpakendaja

78.00

Tootekood: 5908277709907 Kategooriad: ,

Vaakumpakendaja on multifunktsionaalne tööriist toidu säilitamiseks.
Vaakumpakend võimaldab pikendada toiduainete säilivusaega, pärsib aeroobsete bakterite paljunemist ja kaitseb niiskuse eest.

Vaakumpakendajal on 3 funktsiooni:
– keevitusnupp: keevitusfunktsiooni käivitamine,
– Nupp STOP: lõpetab kõik funktsioonid, lülitub ooterežiimi,
– VAAKUM JA KINNITUS nupp: imemis- ja kinnitusfunktsiooni aktiveerimine.
VAAKUMPAKENDAJA on varustatud LED tuledega.
– roheline – VAAKUM funktsioon,
– punane – kinnitusfunktsioon.

Pakend 1 tk.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 78 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 5

Täpsem kirjeldus

Toidu vaakumpakendamise eelised:
– toiduained on kaitstud bakterite ja hallituse eest,
– toit ei kuiva ja säilib kaua,
– tooted püsivad kauem värsked, säilitavad oma maitse ja toiteväärtuse,
– vaakumkeevitamine aitab oste paremini planeerida ja juhtida,
– sellel on piiramatud võimalused – võite pakkida peaaegu kõike – puuvilju, köögivilju, juustu, liha, vorste, kala, valmistoite, kooke jne.

Hinnanguline säilivusaja pikenemine kasutades vaakumpakendajat?
– linnuliha 2/3 päeva -> 5/9 päeva
– juust 5/10 päeva -> 20/40 päeva
– toored köögiviljad 3/5 päeva -> 10/20 päeva
– värsked puuviljad 3/7 päeva -> 7/20 päeva
– röstitud liha 2/3 päeva -> 7/10 päeva
– Leib 2/3 päeva -> 5/7 päeva

Külmutatud tooted
– linnuliha 6 kuud -> 24 kuud
–  juust 6/12 kuud -> 24 kuud
– toored köögiviljad 6/10 kuud -> 24 kuud
– värsked puuviljad 6 kuud -> 24 kuud päevad
– küpsetatud liha 6 kuud -> 24 kuud
– Leib 6/8 kuud -> 24 kuud

Toote parameetrid:
pinge: 220 V ~ 240 V
Maht: 45-50 kPa
Nimivõimsus: 110 W

Vaakumpakendaja kasutusjuhend.pdf: PDF

Kirjeldus

Toidu vaakumpakendamise eelised:
– toiduained on kaitstud bakterite ja hallituse eest,
– toit ei kuiva ja säilib kaua,
– tooted püsivad kauem värsked, säilitavad oma maitse ja toiteväärtuse,
– vaakumkeevitamine aitab oste paremini planeerida ja juhtida,
– sellel on piiramatud võimalused – võite pakkida peaaegu kõike – puuvilju, köögivilju, juustu, liha, vorste, kala, valmistoite, kooke jne.

Hinnanguline säilivusaja pikenemine kasutades vaakumpakendajat?
– linnuliha 2/3 päeva -> 5/9 päeva
– juust 5/10 päeva -> 20/40 päeva
– toored köögiviljad 3/5 päeva -> 10/20 päeva
– värsked puuviljad 3/7 päeva -> 7/20 päeva
– röstitud liha 2/3 päeva -> 7/10 päeva
– Leib 2/3 päeva -> 5/7 päeva

Külmutatud tooted
– linnuliha 6 kuud -> 24 kuud
–  juust 6/12 kuud -> 24 kuud
– toored köögiviljad 6/10 kuud -> 24 kuud
– värsked puuviljad 6 kuud -> 24 kuud päevad
– küpsetatud liha 6 kuud -> 24 kuud
– Leib 6/8 kuud -> 24 kuud

Toote parameetrid:
pinge: 220 V ~ 240 V
Maht: 45-50 kPa
Nimivõimsus: 110 W