Kirjeldus
Toidu vaakumpakendamise eelised:
– toiduained on kaitstud bakterite ja hallituse eest,
– toit ei kuiva ja säilib kaua,
– tooted püsivad kauem värsked, säilitavad oma maitse ja toiteväärtuse,
– vaakumkeevitamine aitab oste paremini planeerida ja juhtida,
– sellel on piiramatud võimalused – võite pakkida peaaegu kõike – puuvilju, köögivilju, juustu, liha, vorste, kala, valmistoite, kooke jne.
Hinnanguline säilivusaja pikenemine kasutades vaakumpakendajat?
– linnuliha 2/3 päeva -> 5/9 päeva
– juust 5/10 päeva -> 20/40 päeva
– toored köögiviljad 3/5 päeva -> 10/20 päeva
– värsked puuviljad 3/7 päeva -> 7/20 päeva
– röstitud liha 2/3 päeva -> 7/10 päeva
– Leib 2/3 päeva -> 5/7 päeva
Külmutatud tooted
– linnuliha 6 kuud -> 24 kuud
– juust 6/12 kuud -> 24 kuud
– toored köögiviljad 6/10 kuud -> 24 kuud
– värsked puuviljad 6 kuud -> 24 kuud päevad
– küpsetatud liha 6 kuud -> 24 kuud
– Leib 6/8 kuud -> 24 kuud
Toote parameetrid:
pinge: 220 V ~ 240 V
Maht: 45-50 kPa
Nimivõimsus: 110 W