Tomat Varto 0,3 g

2.40

Tootekood: 4743253000736 Kategooriad: ,

Lycopersicon esculentum

Varajane sort, esimeste viljade valmimiseni kulub keskmiselt 110-115 päeva. Taim on kompaktne ja varjutaluv. Sobib kasvatamiseks ka konteineris, aknalaual ja rõdul. Viljad on keskmise suurusega ja kaaluvad keskmiselt 50 grammi.

Pakis seemneid 0,3 grammi.

  • E-pood: 27
  • Rapla: 13
  • Tartu: 21
  • Vändra: 7
  • Pärnu: 19
  • Rakvere: 14
  • Jõgeva: 8
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Päikesepaisteline soe kasvukoht ja ühtlaselt parasniiske huumusrikas muld. Nõrgalt happeline kuni neutraalne. Fosfori- ja kaaliumilembene. Liigne lämmastik mõjutab tomatite maitset ja säilimist ning muudab taimed haigustele vastuvõtlikumaks. Kasvuhoonesse istutatakse taimed siis, kui mullatemperatuur on vähemalt 15 kraadi C ja ööpäevane õhutemperatuur vähemalt 10 kraadi C. Liiga tiheda istutuse korral halvenevad valgusolud ja taimed ei saa piisavalt õhku, tagajärjeks on madal saagikus ja erinevad haigused. 

 

Kasutamine: Värskelt tarbimiseks ja sobib ka töötlemiseks.



Hooldamine: Pidevalt tuleb eemaldada külgvõrseid, mis kurnavad asjatult taime ja vähendavad oluliselt saaki. Kastetakse soovitavalt hommikupoolikuti ja mitte külma voolikuveega, vaid seisnud leige veega, siis jõuab õhuniiskus õhtuks langeda.

 
  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasvatamine: Päikesepaisteline soe kasvukoht ja ühtlaselt parasniiske huumusrikas muld. Nõrgalt happeline kuni neutraalne. Fosfori- ja kaaliumilembene. Liigne lämmastik mõjutab tomatite maitset ja säilimist ning muudab taimed haigustele vastuvõtlikumaks. Kasvuhoonesse istutatakse taimed siis, kui mullatemperatuur on vähemalt 15 kraadi C ja ööpäevane õhutemperatuur vähemalt 10 kraadi C. Liiga tiheda istutuse korral halvenevad valgusolud ja taimed ei saa piisavalt õhku, tagajärjeks on madal saagikus ja erinevad haigused. 

 

Kasutamine: Värskelt tarbimiseks ja sobib ka töötlemiseks.



Hooldamine: Pidevalt tuleb eemaldada külgvõrseid, mis kurnavad asjatult taime ja vähendavad oluliselt saaki. Kastetakse soovitavalt hommikupoolikuti ja mitte külma voolikuveega, vaid seisnud leige veega, siis jõuab õhuniiskus õhtuks langeda.