Toidukuivati 13,5l 5 sahtlit

67.00

Tootekood: 5908277701352 Kategooriad: ,

Toiduainete kuivatamine on suurepärane säilitusviis, säilitades samal ajal nende looduslikud väärtused. Kuivatamisel kaotavad köögiviljad, puuviljad või seened minimaalselt vitamiine ja toitaineid. Kuivati ​​võimaldab teil aastaringselt tervislikke toite valmistada kahjulikke kemikaale kasutamata. Selles seadmes saate kuivatada ka lilli ja ravimtaimi.
Mõõdud: 32 x 32 x32 cm.
Võimsus: 120 W.

1 tk.

  • Rapla: 1
  • Tartu: 1
  • Rakvere: 1
  • E-pood: 1
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 67 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Kuivati ​​ehitus
1. Sisseehitatud soojendusspiraal.
2. 5 sõela komplekt
3. Kate reguleeritavate ventilatsiooniavadega
4. Toitejuhe pistiku ja lülitiga
Lõigake puuviljad ,seened jt  väiksemateks tükkideks või viiludeks selliselt, et saaksite need vabalt sõeladele laotada. Kuivamisaeg sõltub tükkide paksusest. Kui mõnel kihil olevad tooted on vähem kuivatatud, saate sõelade asukohta vahetada, nii et vähem kuivatatud toodetega sõelad oleksid  põhja pool,  kuumutus ventilatsioonile lähemal. Mõnel puuviljal on looduslik kaitsekiht, mis aeglustab kuivamist. Kuivamisaja lühendamiseks on sel juhul soovitatav panna tooted kuuma vette ja keeta 1–2 minutit, seejärel kasta see külma vette, nõrutada ja kuivatada põhjalikult.

 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kuivati ​​ehitus
1. Sisseehitatud soojendusspiraal.
2. 5 sõela komplekt
3. Kate reguleeritavate ventilatsiooniavadega
4. Toitejuhe pistiku ja lülitiga
Lõigake puuviljad ,seened jt  väiksemateks tükkideks või viiludeks selliselt, et saaksite need vabalt sõeladele laotada. Kuivamisaeg sõltub tükkide paksusest. Kui mõnel kihil olevad tooted on vähem kuivatatud, saate sõelade asukohta vahetada, nii et vähem kuivatatud toodetega sõelad oleksid  põhja pool,  kuumutus ventilatsioonile lähemal. Mõnel puuviljal on looduslik kaitsekiht, mis aeglustab kuivamist. Kuivamisaja lühendamiseks on sel juhul soovitatav panna tooted kuuma vette ja keeta 1–2 minutit, seejärel kasta see külma vette, nõrutada ja kuivatada põhjalikult.