Kirjeldus
Kuivati ehitus
1. Sisseehitatud soojendusspiraal.
2. 5 sõela komplekt
3. Kate reguleeritavate ventilatsiooniavadega
4. Toitejuhe pistiku ja lülitiga
Lõigake puuviljad ,seened jt väiksemateks tükkideks või viiludeks selliselt, et saaksite need vabalt sõeladele laotada. Kuivamisaeg sõltub tükkide paksusest. Kui mõnel kihil olevad tooted on vähem kuivatatud, saate sõelade asukohta vahetada, nii et vähem kuivatatud toodetega sõelad oleksid põhja pool, kuumutus ventilatsioonile lähemal. Mõnel puuviljal on looduslik kaitsekiht, mis aeglustab kuivamist. Kuivamisaja lühendamiseks on sel juhul soovitatav panna tooted kuuma vette ja keeta 1–2 minutit, seejärel kasta see külma vette, nõrutada ja kuivatada põhjalikult.