Kirjeldus
Komplekt:
Keedunõu. Mõõdud: Kõrgus 17cm, Ø 7cm.
Kaas koos survevedruga(vedru on eemaldatav) kõrgus 1,5cm, Ø 9cm.
Keedunõud võib pesta nõudepesumasinas.
Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg
Koostis :
0,8kg kanafileed
0,4kg kanakoiva liha
15g maitseainesegu keedusingile
100ml vett
21g soola ja natuke pipart
Valmistamine:
Tükeldage liha umbes 3-4cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ning maitseainesegu (15g) soola, pipart ja segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5kg singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga. Sulgege keedunõu (vedru vajutab lihamassi kokku) ja paigaldage keetmise ajaks termomeeter.
Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90°C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70°C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud, pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis.
Singipressist on mugavam liha välja võtta kui liha on algselt pandud küpsetuskotti. Sobiva küpsetuskoti leiad meie valikust – Küpsetuskott singile 1,5kg 20tk
Singipressi kasutamise kohta lihaga sinkide valmlmistamiseks vaata lisa ka näiteks siit – https://youtu.be/gWhTFz1dSdk
Singipressi kasutamise kohta taimsete vorstide valmistamiseks vaata siit – lhttps://youtu.be/xL4-kRO1A9k
Moodne ja tervislik köök – Teie otsustate, milliseid looduslikke koostisosi kasutada oma töödeldud liha valmistamiseks. Singipress sobib suurepäraselt ka taimetoitude valmistamiseks.
Tõestatud ja ohutu – see singipress on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis on mõeldud toiduga kokkupuutumiseks. Toode on registreeritud Euroopa Patendiametis.
Lihtne ja mugav kasutada – singipress on seade, mida on lihtne kasutada. Komplekt sisaldab kasutusjuhendit ja järeleproovitud retsepte. Kaane keskel on ava, mille kaudu saab lihtsalt mõõta sees oleva liha temperatuuri. Selleks saab kasutada sondiga termomeetrit, mis ei kuulu komplekti.
Näiteks meie valikus olev Küpsetustermomeeter 0°C – +250°C 180mm sobib antud pressiga.
Tehnilised parameetrid:
Terve singipress (koos vedru ja kaanega):
– laius/pikkus/kõrgus [cm]: 11,5/11,5/18,5cm
Singipressi keedunõu:
– väline läbimõõt: 11,5cm
– kambri läbimõõt: 11cm
– kõrgus: 17cm
– kaal: 0,25kg
Kaas:
– läbimõõt: 11,5cm
– kõrgus: 1,5cm
– kaal: 0,1kg
Vedru ja surveplaat:
– survekaas: Ø 9,7cm
– eemaldatav vedru
– kaal: 0,1 kg
Singipress on valmistatud kõrgekvaliteedilisest roostevabast terasest, tänu millele on see vastupidav ka võimalikele mõlkidele ja kriimustustele.
Üksikasjaliku teabe singipressi kasutamise kohta leiate komplekti kuuluvast kasutusjuhendist.
Seade on nõudepesumasinas pestav.