Siirup Kitl Sidrun 500ml

8.95

Tootekood: 8595251002146 Kategooriad: ,

Aromaatne sidrunisiirup on kasutusvalmis lisand kuumade alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide valmistamiseks.
Koostis: Suhkur, sidrunimahla kontsentraat (Citrus x limon, 15%), sidruni viljaliha (Citrus x limon, 6%), happesuse regulaator: sidrunhape, C-vitamiin, säilitusaine: kaaliumsorbaat, C-vitamiin, looduslik lõhna- ja maitseaine.
Hoida jahedas ja pimedas kohas.
Siirupil võid esineda loomuliku sadet, mis ei mõjuta toote kvaliteeti.
Enne kasutamist loksutada. Pärast avamist kasutada ära 30 päeva jooksul.
Pakend 500 ml

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 8 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 16

Täpsem kirjeldus

Annustamine: koduse limonaadi valmistamiseks sega külma veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.
Toode sisaldab 100 ml kohta: energiat 1368 kJ/326 kcal, rasv < 0,1 g, millest küllastunud rasvhapped < 0,1 g, süsivesikud 76 g, millest suhkur 76 g, valk < 1 g, sool < 0,1 g, C-vitamiin (L-askorbiinhape) 40 mg (50%*).

Retseptid: 
* Kodune limonaad 
Valage jääkuubikutele Siirup Kitl Sidrun ja lisage maitse järgi jahutatud gaseeritud vett, kaunistage sidruniviiludega.

* Alkoholiga kokteil “Džinn Fizz”
Valage jääkuubikutele Siirup Kitl Sidrun ja džinn, lisage jahutatud vahuvein ja kaunistage sidruniviiluga.

* Alkoholiga kokteil “Mojito sidrun”
Lisa purustatud jääle Siirup Kitl Sidrun, valge rumm, piparmündi- ja laimiviilud ja vala sisse vahuvein või mineraalvesi. Virgin Mojito valmistamiseks jätke rumm lihtsalt välja.

*Magustoit “Sidruni sorbett”
Lisa 100 ml Siirup Kitl Sidrun 600 ml vett ja sega see  kokku kahest munast saadud munavahuga. Aseta sügavkülma ja sega iga poole tunni tagant korralikult läbi, kuni jäätis on tahkeks külmunud.

Huvitavat: Euroopasse jõudis sidrun suurtes kogustes ristisõdade ajal ja alates 18. sajandist on see pälvinud suurimat tähelepanu. Seitsmeaastase sõja ajal kaotas Suurbritannia enamiku oma meremeestest mitte lahingus, vaid skorbuudi tõttu. Šoti arst James Lind viis läbi ajaloo esimesed kliinilised uuringud. Ja sidrun oli võitja. Järk-järgult on avastatud, et kui Suurbritannia varustab oma laevastikku sidrunimahlaga, saab inimelude kaotust ära hoida. Toona arvestati mehe tervise hinnaks 50 sidrunit.

Kirjeldus

Annustamine: koduse limonaadi valmistamiseks sega külma veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.
Toode sisaldab 100 ml kohta: energiat 1368 kJ/326 kcal, rasv < 0,1 g, millest küllastunud rasvhapped < 0,1 g, süsivesikud 76 g, millest suhkur 76 g, valk < 1 g, sool < 0,1 g, C-vitamiin (L-askorbiinhape) 40 mg (50%*).

Retseptid: 
* Kodune limonaad 
Valage jääkuubikutele Siirup Kitl Sidrun ja lisage maitse järgi jahutatud gaseeritud vett, kaunistage sidruniviiludega.

* Alkoholiga kokteil “Džinn Fizz”
Valage jääkuubikutele Siirup Kitl Sidrun ja džinn, lisage jahutatud vahuvein ja kaunistage sidruniviiluga.

* Alkoholiga kokteil “Mojito sidrun”
Lisa purustatud jääle Siirup Kitl Sidrun, valge rumm, piparmündi- ja laimiviilud ja vala sisse vahuvein või mineraalvesi. Virgin Mojito valmistamiseks jätke rumm lihtsalt välja.

*Magustoit “Sidruni sorbett”
Lisa 100 ml Siirup Kitl Sidrun 600 ml vett ja sega see  kokku kahest munast saadud munavahuga. Aseta sügavkülma ja sega iga poole tunni tagant korralikult läbi, kuni jäätis on tahkeks külmunud.

Huvitavat: Euroopasse jõudis sidrun suurtes kogustes ristisõdade ajal ja alates 18. sajandist on see pälvinud suurimat tähelepanu. Seitsmeaastase sõja ajal kaotas Suurbritannia enamiku oma meremeestest mitte lahingus, vaid skorbuudi tõttu. Šoti arst James Lind viis läbi ajaloo esimesed kliinilised uuringud. Ja sidrun oli võitja. Järk-järgult on avastatud, et kui Suurbritannia varustab oma laevastikku sidrunimahlaga, saab inimelude kaotust ära hoida. Toona arvestati mehe tervise hinnaks 50 sidrunit.