Siirup Kitl Mustsõstar 500ml

8.95

Tootekood: 8595251002108 Kategooriad: ,

Soojendava lõhnaga mustsõstrasiirup sobib väga hästi kuumade alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide valmistamiseks.
Koostis: Suhkur, musta sõstra mahla kontsentraat (Ribes nigrum L., 13%), musta sõstra viljaliha (Ribes nigrum L., 6%), happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, lõhna- ja maitseaine.
Hoida jahedas ja pimedas kohas.
Siirupil võid esineda loomuliku sadet, mis ei mõjuta toote kvaliteeti.
Enne kasutamist loksutada. Pärast avamist kasutada ära 30 päeva jooksul.
Pakend 500 ml

  • E-pood: 48
  • Rapla: 4
  • Tartu: 3
  • Vändra: 5
  • Pärnu: 6
  • Rakvere: 3
  • Jõgeva: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 8 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.

Toode sisaldab 100 ml kohta: energiat 1382 kJ/330 kcal, rasvad < 0,1 g, millest küllastunud rasvhapped < 0,1 g, süsivesikud 79 g, millest suhkur 79 g, valk < 1 g, sool < 0,1 g.
Retseptid: 
*Mustsõstra limonaad
Sega omavahel Siirup Kitl Mustsõstar ja karboniseeritud vesi (suhe 1:10) ja  lisa kuubikuteks lõigatud melonitükid.

*Alkoholiga kokteil “Prantsuse kokteil”
Vala šampanjaklaasi 10 ml Siirup Kitl Mustsõstar, seejärel 150 ml jääkülma vahuveini või šampanjat. Sega kergelt ja saad imelise värskendava joogi.

*Mustsõstra jäätis
Sega Siirup Kitl Mustsõstar vahukoorega ja külmuta. Serveeri väikestes portselankaussides.
 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.

Toode sisaldab 100 ml kohta: energiat 1382 kJ/330 kcal, rasvad < 0,1 g, millest küllastunud rasvhapped < 0,1 g, süsivesikud 79 g, millest suhkur 79 g, valk < 1 g, sool < 0,1 g.
Retseptid: 
*Mustsõstra limonaad
Sega omavahel Siirup Kitl Mustsõstar ja karboniseeritud vesi (suhe 1:10) ja  lisa kuubikuteks lõigatud melonitükid.

*Alkoholiga kokteil “Prantsuse kokteil”
Vala šampanjaklaasi 10 ml Siirup Kitl Mustsõstar, seejärel 150 ml jääkülma vahuveini või šampanjat. Sega kergelt ja saad imelise värskendava joogi.

*Mustsõstra jäätis
Sega Siirup Kitl Mustsõstar vahukoorega ja külmuta. Serveeri väikestes portselankaussides.