Siirup Kitl Ingver 500ml

8.95

Tootekood: 8595251002009 Kategooriad: ,

Vürtsikas ingverisiirup sobib väga hästi kuumade alkohoolsete ja mittealkohoolsete jookide valmistamiseks.
Koostis: suhkur, värske orgaaniline ingveri mahl (Zingiber officinale L., 10%), ingveri ekstrakt, C-vitamiin (20 mg 100 ml siirupis on veerand soovitatavast ööpäevasest annusest), happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat, looduslik maitse.
Hoida jahedas ja pimedas kohas.
Siirupil võid esineda loomuliku sadet, mis ei mõjuta toote kvaliteeti.
Enne kasutamist loksutada. Pärast avamist kasutada ära 30 päeva jooksul.
Pakend 500 ml

Täpsem kirjeldus

Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.
Toode sisaldab 100 ml kohta: energiat 1486 kJ/350 kcal, rasvad < 0,1 g, millest küllastunud rasvhapped < 0,1 g, süsivesikud 87 g, millest suhkur 87 g, valk <1 g, sool < 0,1 g.

Retseptid: 
* Soe jook “Kuuma apelsin ingveriga”
Koostis:50 g apelsiini siirupit, 50 g  Siirup Kitl Ingver, värske ingver, nelk, värske apelsin, kuum vesi
Vala apelsini- ja ingverisiirup Kitl tassi või klaasi, lisa viil värsket apelsini koos nelgiga, lisa kaks viilu värsket ingverit ja vala kuuma veega
Sega läbi ja kaunista apelsiniviiluga.

Huvitavat: Ingver on pärit Lõuna-Hiinast ja Indiast, kuid oli Euroopas laialt levinud juba hilisantiikajal. Kaubalaevad tõid selle Kreekasse ja Itaaliasse, kust Rooma sõdurid viisid selle üle Alpide Böömi- ja Moraaviasse. Rahvameditsiinis aitab ingver külmetuse ja köha puhul. Traditsioonilises hiina meditsiinis leevendab see kõhuvalu ja parandab seedimist. Ingveri risoomi kasutamine seedesüsteemi funktsionaalsete häirete korral ja merehaiguse raviks (nt lennukis või laevas) on teaduslikult tõestatud.
 

Kirjeldus

Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.
Toode sisaldab 100 ml kohta: energiat 1486 kJ/350 kcal, rasvad < 0,1 g, millest küllastunud rasvhapped < 0,1 g, süsivesikud 87 g, millest suhkur 87 g, valk <1 g, sool < 0,1 g.

Retseptid: 
* Soe jook “Kuuma apelsin ingveriga”
Koostis:50 g apelsiini siirupit, 50 g  Siirup Kitl Ingver, värske ingver, nelk, värske apelsin, kuum vesi
Vala apelsini- ja ingverisiirup Kitl tassi või klaasi, lisa viil värsket apelsini koos nelgiga, lisa kaks viilu värsket ingverit ja vala kuuma veega
Sega läbi ja kaunista apelsiniviiluga.

Huvitavat: Ingver on pärit Lõuna-Hiinast ja Indiast, kuid oli Euroopas laialt levinud juba hilisantiikajal. Kaubalaevad tõid selle Kreekasse ja Itaaliasse, kust Rooma sõdurid viisid selle üle Alpide Böömi- ja Moraaviasse. Rahvameditsiinis aitab ingver külmetuse ja köha puhul. Traditsioonilises hiina meditsiinis leevendab see kõhuvalu ja parandab seedimist. Ingveri risoomi kasutamine seedesüsteemi funktsionaalsete häirete korral ja merehaiguse raviks (nt lennukis või laevas) on teaduslikult tõestatud.