Kasvatamine: Sibulaseeme külvatakse varakevadel avamaale, sügiseks moodustuvad sellest väikesed tippsibulad. Neid tuleb säilitada toatemperatuuril, siis ei hakka nad järgmisel aastal õitsema ja igast moodustub pesakond suuri sibulad. Nendest omakorda valitakse välja väiksemad valiksibulad, mis pannakse maha järgmisel aastal. Sibulad tuleb maha panna kevadel varakult, jahedas moodustub tugev juurestik ja ilmade soojenedes hakkavad pealsed kiiresti kasvama. Õievarred tuleb kohe kõrvaldada, muidu väheneb saak. Saaki hakatakse korjama siis, kui pealsed kolletuvad, sibulal lastakse varju all järelkuivada.
Kasutamine: Sibulaid võib süüa värskelt, kuumtöödeldult, marineeritult, mahla või siirupina, konserveeritult õlis, glasuuritult, sügavkülmutatult ja kuivatatult.