Rukkijahu juuretis pärmiga 23 g

2.80

Ühiku hind: 0.12/g

Tootekood: 5908277713706 Kategooriad: ,

Rukkijahu juuretis pärmiga sobib koduse leiva küpsetamiseks. Paki sisu arvestatakse 0,5 kg jahu kogusele. Küpsetisel on krõbedam koorik ja säilib kauem.
Koostis: pärm, odralinase ekstrakt, juuretis , taimeõli, (E414), (E300), (E491).

Sisaldab gluteeni. Hoida kuivas, jahedas, varjutatud kohas.

Pakend 23 g (juuretis 15 g ja pärm 8 g).

  • Jõgeva: 3
  • E-pood: 13
  • Rapla: 5
  • Tartu: 9
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 3
  • Rakvere: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik: pakk

Täpsem kirjeldus

Retsept 750 g leiva küpsetamises juuretisega: 
Koostis:
350 ml leiget vett,
10 g soola,
350 g nisujahu, tüüp 500–750,
150 g rukkijahu tüüpi 720,
1 pk  Rukkijahujuuretist pärmiga. 
valikuliselt seemneid lina, päevalille, kõrvitsa, jt.
Taigna valmistamiseks segage  ülalnimetatud koostisosad – kuni saate  elastse konsistentsiga massi, nii et tainas tuleb kausi küljest lahti. Lasta umbes 1 tund, kaetud soojas kohas  kerkida. Seejärel sõtkuge tainas alla vormige pätsid või  pange tainas vormi. Jätke  jälle sooja kohta kerkima, nii et tainas kahekordistuks. Vahepeal pange soojendavasse ahju kauss veega, et leib saaks krõbeda kooriku ja jääks patrajalt  niiskeks. Küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 1 tund,  temperatuuril 200 ° C

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Retsept 750 g leiva küpsetamises juuretisega: 
Koostis:
350 ml leiget vett,
10 g soola,
350 g nisujahu, tüüp 500–750,
150 g rukkijahu tüüpi 720,
1 pk  Rukkijahujuuretist pärmiga. 
valikuliselt seemneid lina, päevalille, kõrvitsa, jt.
Taigna valmistamiseks segage  ülalnimetatud koostisosad – kuni saate  elastse konsistentsiga massi, nii et tainas tuleb kausi küljest lahti. Lasta umbes 1 tund, kaetud soojas kohas  kerkida. Seejärel sõtkuge tainas alla vormige pätsid või  pange tainas vormi. Jätke  jälle sooja kohta kerkima, nii et tainas kahekordistuks. Vahepeal pange soojendavasse ahju kauss veega, et leib saaks krõbeda kooriku ja jääks patrajalt  niiskeks. Küpseta eelkuumutatud ahjus umbes 1 tund,  temperatuuril 200 ° C