Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€5.45
Ühiku hind: €259.52/no
Coobra Restart (Saccharomyces Bayanus) pärm fermentatsiooni protsessi taasaktiveerimiseks veinides. Pakendist piisab 25 liitrile lahusele. Coobra Restart pärm tuleb enne lisamist lahustada. Vala anumasse ca 300ml 22-25C vett, vala pärmipaki sisu ja sega korralikult läbi, 30 minuti pärast kalla pärmilahus veinivirdelle ja sega hoolikalt.
Säilitada kuivas. Pakend 21 grammi.
Ühik: pk
Kõrgema alkoholisisaldusega veinide puhul tuleb pärmi lahus lisada pikamisi. Selleks lahusta ca 100ml vees, temperatuuriga 22-25C, vala pärmipaki sisu ja sega korralikult läbi. Segu lisatakse virdesse väikeste vahedega, supilusikatäis segu iga 15 minuti järel kahe tunni jooksul, lahus mis jääb veel järgi lisada lõpus ja segada hoolikalt lahusesse.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi