Redis De dix-huit jours e 18 päeva 5g

1.00

Tootekood: 4743253010858 Kategooriad: ,

Raphanus sativus

Tuntud ning populaarne varajane piklik redisesort. Vili on punane ja valge otsaga. Valmib 18 päevaga. Sobib avamaale ja katmikalale. Antud sort annab väga rohkelt saaki.

Pakis seemneid 5 grammi.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 1 Boonuspunkt!

Ühik: pk Laos: 50

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Redis on üsna külmakindel, tema tõusmed taluvad kevadel avamaal isegi kuni 4 kraadi külma. Seemned suudavad idaneda juba +1 kuni +3 kraadi juures, optimaalne idanemistemperatuur on aga 15-18 kraadi. Sobiv külviaeg jääb aprilli lõppu või mai algusesse. Külvake seemned ühekaupa 1-2cm vahedega 1-1,5cm sügavusele. Heades tingimustes idanevad seemned 3-5 päevaga. Redisele meeldib kasvada niiskes huumusrikkas hästi haritud, õhku ning vett läbilaskvas mullas.

Kasutamine: Toiduks võib redist tarvitada nii värskelt kui ka küpsetatult. Sobib salatitesse, võileivakatteks ja lihtsalt eelroaks. Redises on rikkalikult C-vitamiini, kaaliumi ja foolhapet.

Istutusskeem

v1-3cm, rv10cm

Istutussügavus

1,5cm

Külv avamaale

Märts-Mai, August-Oktoober

Külv sisse

Märts

Kasvutingimus

Päikseline

Õitsemisaeg

-

Kirjeldus

Kasvatamine: Redis on üsna külmakindel, tema tõusmed taluvad kevadel avamaal isegi kuni 4 kraadi külma. Seemned suudavad idaneda juba +1 kuni +3 kraadi juures, optimaalne idanemistemperatuur on aga 15-18 kraadi. Sobiv külviaeg jääb aprilli lõppu või mai algusesse. Külvake seemned ühekaupa 1-2cm vahedega 1-1,5cm sügavusele. Heades tingimustes idanevad seemned 3-5 päevaga. Redisele meeldib kasvada niiskes huumusrikkas hästi haritud, õhku ning vett läbilaskvas mullas.

Kasutamine: Toiduks võib redist tarvitada nii värskelt kui ka küpsetatult. Sobib salatitesse, võileivakatteks ja lihtsalt eelroaks. Redises on rikkalikult C-vitamiini, kaaliumi ja foolhapet.