Rabarber Lider 1g

2.45

Tootekood: 5903837467501 Kategooriad: ,

Rheum rhabarbarum

Kõrge ja tugeva kasvuline sort, varred punased. Kõrge C ja A vitamiini poolest. Taimed ettekasvatada. Taimed istutada avamaale augustis. Esimese saagi saab aasta peale külvi. Päikeseline kasvukoht.

Pakis on seemneid 1 gramm.

  • Tartu: 6
  • Vändra: 4
  • Pärnu: 3
  • Rakvere: 4
  • Jõgeva: 4
  • E-pood: 64
  • Rapla: 7
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik: pakk

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine:    Mitmeaastane taim. Uuemaid rabarberi sorte saab kasvatada seemnest. Taimed on soovitav ettekasvatada ja avamaale istutada suve teisel poolel, näiteks augusti alguses. Seeme  külvata aprillis , külvisügavus 2-3 cm.  Rabarber eelistab huumusrikast, normaalse niiskusega kasvukohta.  Samuti võiks  rabarberit väetada orgaaniliste väetistega. Istutades peab taimede vahe jääma vähemalt 70 cm. Taimi saab uuendada puhma jagamisel. Saaki koristatakse mai lõpp – juuni algus või augusti lõpus, siis on vartes väiksem oblikhappe sisaldus. 

Kasutamine:  Meie aedades esimene värse köögivili, kasutatakse küpsetistes, marinaadides,  moosides, külmutatakse. Parim on kasutada noori võrseid, vanemad võrsed muutuvad puiseks ja sisaldavad liialt oblikhapet.   

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasvatamine:    Mitmeaastane taim. Uuemaid rabarberi sorte saab kasvatada seemnest. Taimed on soovitav ettekasvatada ja avamaale istutada suve teisel poolel, näiteks augusti alguses. Seeme  külvata aprillis , külvisügavus 2-3 cm.  Rabarber eelistab huumusrikast, normaalse niiskusega kasvukohta.  Samuti võiks  rabarberit väetada orgaaniliste väetistega. Istutades peab taimede vahe jääma vähemalt 70 cm. Taimi saab uuendada puhma jagamisel. Saaki koristatakse mai lõpp – juuni algus või augusti lõpus, siis on vartes väiksem oblikhappe sisaldus. 

Kasutamine:  Meie aedades esimene värse köögivili, kasutatakse küpsetistes, marinaadides,  moosides, külmutatakse. Parim on kasutada noori võrseid, vanemad võrsed muutuvad puiseks ja sisaldavad liialt oblikhapet.