PROFI Kurk Palladium F1 10 seemet

5.90

Tootekood: 4743253000293 Kategooriad: ,

Cucumis sativus

Varajane, saagikas ja partenokarpne sort. Saagikust ei vähenda kasvukkeskonna ülekuumenemine! Ülekuumenemine vähendab oluliselt saagikust kasvuhoonetes suvisel perioodil. Viljad on õhukese koorega ja 30-35cm pikkused.
Sobib kasvatamiseks ka tubastes tingimustes!

F1 hübriidsordi viljad on ühtlasema suurusega ja saak enamasti samuti suurem.

Pakis on 10 seemet

  • E-pood: 9
  • Rapla: 5
  • Tartu: 10
  • Vändra: 5
  • Pärnu: 4
  • Rakvere: 9
  • Jõgeva: 4
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik: pk

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Ridade vahe jäetakse 50-60cm ning taimede vahe reas peaks olema 30-40cm (avamaal samuti seesugune vahekaugus jätta). Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem väetistega segatud ja neutraliseeritud turvas. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.



Kasutamine: Antud sort on universaalse kasutamisega. Sobib nii värskelt tarbimiseks kui ka töötlemiseks.

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasvatamine: Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Ridade vahe jäetakse 50-60cm ning taimede vahe reas peaks olema 30-40cm (avamaal samuti seesugune vahekaugus jätta). Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem väetistega segatud ja neutraliseeritud turvas. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.



Kasutamine: Antud sort on universaalse kasutamisega. Sobib nii värskelt tarbimiseks kui ka töötlemiseks.