Soovitame

Põlduba White Windsor 30g

1.50

Tootekood: 4743253000279 Kategooriad: ,

Vicia faba

Keskvarajane sort. Helerohelised oad asetsevad 4-5 terana kaunas. Küpsed oad on beežid. Taime kasvukõrgus on keskmiselt 80-100cm. Sort on väga heade maitseomadustega.

Pakis seemneid ca 30 grammi.

  • E-pood: 434
  • Rapla: -2
  • Tartu: 52
  • Pärnu: 4
  • Rakvere: 25
  • Jõgeva: 20
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 1 Boonuspunkt!

Ühik: pk

Täpsem kirjeldus

Maarahva Pood soovitab 

Kasvatamine: Põlduba külvatakse ettekasvatamiseks aprillis-mais. Otse avamaale võib külvata varakult kevadel, kui maa on ette valmistatud. Seemned idanevad juba, kui mulla temperatuur on +5 kraadi C. Seemned pannakse 5-10cm sügavuse külvivao põhja ja kaetakse mullaga. Sobiv taimedevaheline kaugus on umbes 15cm ja reavahe 30-60cm. Taimede kasvamiseks ja saagi arenemiseks parim temperatuur on 15-18 kraadi C. Hea eelkultuur kõikidele aedviljadele, parandab mulla viljakust. 



Kasutamine: Tarbida töödeldult. Põlduba on ökoloogiline, toitev ja maitsev kaunvili. Värskelt tarbida mõõdukalt, kõht ei talu tooreid ube nendes sisalduvate glükosiidide tõttu, kuid keetmisel need hajuvad. Külmutamiseks ube eelnevalt blanšeerida. 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Maarahva Pood soovitab 

Kasvatamine: Põlduba külvatakse ettekasvatamiseks aprillis-mais. Otse avamaale võib külvata varakult kevadel, kui maa on ette valmistatud. Seemned idanevad juba, kui mulla temperatuur on +5 kraadi C. Seemned pannakse 5-10cm sügavuse külvivao põhja ja kaetakse mullaga. Sobiv taimedevaheline kaugus on umbes 15cm ja reavahe 30-60cm. Taimede kasvamiseks ja saagi arenemiseks parim temperatuur on 15-18 kraadi C. Hea eelkultuur kõikidele aedviljadele, parandab mulla viljakust. 



Kasutamine: Tarbida töödeldult. Põlduba on ökoloogiline, toitev ja maitsev kaunvili. Värskelt tarbida mõõdukalt, kõht ei talu tooreid ube nendes sisalduvate glükosiidide tõttu, kuid keetmisel need hajuvad. Külmutamiseks ube eelnevalt blanšeerida.