Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€4.75
Perlka on looduslikest toorainetest toodetud aeglaselt vabanev lämmastikväetis puu -ja köögiviljadele. Veega kokkupuutel vabaneb vaba ammoniaak, mis hävitab kahjureid (erinevate liikide vastseid, traatusse, teomune, kaerasorisid). Perlka sisaldab 50 % lupja, mis on väga aktiivselt reageeriv. Vähendab mulla happesust ning parandab mulla struktuuri.
Perlka on fütotoksiline madalajuurelistele taimedele. Tärkavad umbrohud on tundlikud kuni 4 pärislehe faasini. Kui Perlka jääb ainult mulla pinnale, siis mõjub ta 3 – 4cm sügavusele ning mõjub ka sellisel juhul tärkavatele umbrohtudele. NB! PERLKA mõjub peale umbrohtude ka idanemisfaasis seemnetele.
Sisaldus: Kogulämmastik (N) – 19,8 % sh. nitraatide kujul (N-NO3) 1,5% Kaltsiumoksiid (CaO) 50% Magneesiumoksiid (MgO) 1,5%
Pakend 1 kg
Ühik:
Kasutamine: PERLKA-t kantakse mulda 8 – 10cm sügavusele. Herned 20 – 30g/m2 1-2 nädalat enne külvi Põlduba, aeduba 30 – 40g/m2 külvi ja idanemise vahel Porgand, spinat 30 – 40g/m2 2-3 nädalat enne külvi Suvikõrvits 40 – 60g/m2 2-3 nädalat enne külvi või istutamist Porrulauk 30 – 60g/m2 2 nädalat enne istutamist Kurgid, paprika, seller, salat, tomat 30 – 80 g/m2 2-3 nädalat enne külvi või istutamist Marjakultuurid 30 – 50 g/m2 varakevadel enne pungade puhkemist
Mulla desinfitseerimiseks võib kasutada PERLKA väetist 100 – 150g 1m2 kohta. Väetis kantakse 10cm sügavusele, mulda niistutatakse, kaetakse kilega, kile jäetakse desinfitseerimiseks mõeldud pinnale 20 – 30 päevaks. Parim aeg kasvuhoone desinfitseerimiseks on sügisel kohe peale taimede eemaldamist.
Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta
14 päeva raha tagasi garantii
Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul
Turvaline ostukoht
Lisa korvi