-25%

Nuikapsas Wener Witte 2g

Original price was: €2.45.Current price is: €2.45.1.84

Tootekood: 5903837432264 Kategooriad: ,

Brassica oleracea var. acephala gongyloides

Väljanägemiselt sarnaneb nuikapsas pigem kaalika või naeriga. Nuikapsas on köögiviljakultuur, mis on võrdlemisi külmakindel ja lühikese kasvueaga (seemnest saagini kulub umbes 2,5 kuud). Sort on valge koorega, valge õrna ja mahlase viljalihaga.

Seemneid pakis 2 grammi.

  • E-pood: 8
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunktid!

Ühik: tk

Täpsem kirjeldus

Kasvatamine: Nuikapsast võib külvata otse kasvukohale või kasvatada ette istikud sarnaselt peakapsaga. Avamaale istutamiseks peaks taimel olema 3-4 pärislehte. Taimede vahekaugus peenras peab olema 20-25cm. Mulla suhtes ei ole nuikapsas väga nõudlik, kuid paremini edeneb ta huumusrikastel liivsavimuldadel. Selleks, et nuikapsas kasvaks mahlane ja õrn, vajab ta kasvamiseks rohkesti vett. Veepuudusel muutub nuikapsas puiseks ja maitsetuks, ebaregulaarsel kastmisel kasvavad viljad lõhki.

Kasutamine: Mahe ja mõnusalt mahlane nuikapsas on suurepärane komponent erinevate toorsalatite valmistamisel. Ka on ta hea lisand erinevates paja- ja ahjuroogades, sobib küpsetamiseks paneeritult ja grillimiseks.

Külv avamaale

Aprill-Mai- Juuni

Külv sisse

Aprill

Kasvutingimus

Päikseline

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasvatamine: Nuikapsast võib külvata otse kasvukohale või kasvatada ette istikud sarnaselt peakapsaga. Avamaale istutamiseks peaks taimel olema 3-4 pärislehte. Taimede vahekaugus peenras peab olema 20-25cm. Mulla suhtes ei ole nuikapsas väga nõudlik, kuid paremini edeneb ta huumusrikastel liivsavimuldadel. Selleks, et nuikapsas kasvaks mahlane ja õrn, vajab ta kasvamiseks rohkesti vett. Veepuudusel muutub nuikapsas puiseks ja maitsetuks, ebaregulaarsel kastmisel kasvavad viljad lõhki.

Kasutamine: Mahe ja mõnusalt mahlane nuikapsas on suurepärane komponent erinevate toorsalatite valmistamisel. Ka on ta hea lisand erinevates paja- ja ahjuroogades, sobib küpsetamiseks paneeritult ja grillimiseks.