Nisujahu pärmiga Pizza E Focaccia “Tipo 00” 1kg

3.50

Tootekood: 8025566004561 Kategooriad: ,

See suurepärane pehme “Tipo 00” grupi nisujahu koos kergitusainetega on mõeldud ehtsa Itaalia pitsa ja focaccia valmistamise jaoks. Tegemist on jahuga, millesse on segatud pärmi ning millega on ülilihtne valmistada kodus lõhnav ja maitsev pitsa. Tainas kerkib küpsemise ajal kiiresti ja valmiv pitsa saab kõrge kvaliteediga.
Krõbeda põhja saamiseks kasuta kindlasti ka meie pitsakivi ning maitsestamisel meie pitsamaitseainet!

Koostis: pehme “Tipo 00” grupi nisujahu, kergitusained E450i, E500, E575, sool, deaktiveeritud kuivpärm, piimapulber, maisitärkis.
Säilitada kuivas ja jahedas.
Pakend 1 kg
Päritolumaa: Itaalia

  • Rapla: 3
  • Tartu: 2
  • Vändra: 2
  • Pärnu: 2
  • Rakvere: 2
  • Jõgeva: 2
  • E-pood: 5
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Toitumisalane teave 100 grammi kohta:
Energiat 1427kJ/337kcal
Rasvad1,4g
Süsivesikud 68,0g
Valgud 11,4g
Sool 1,45g

Valmistamine: Pizza. 2 keskmise pitsa jaoks sega 250g pitsajahu umbes 140ml värske veega ja lisa üks supilusikatäis oliivõli (soovitavalt külmpressi Extra Virgin) ning soola maitse järgi. Sega ja sõtku koostisosi ca 3 minutit kuni saad pehme ja ühtlase taigna. Võid jätta mõneks ajaks kaetult toasooja kohta, et jahu ja pärm aktiveeruks, kuid eraldi kergitama ei pea. Mida kauem sõtkud, seda tugevam ja elastsem tainas tuleb. Peale taigna kaheks jagamist rulli või vajuta pitsatainas käega sobiva suurusega kettaks ning kata endale sobiva pitsakattega. Et põhi tööpinna külge kinni ei jääks, soovitame kasutada pisut mannat – siis libiseb valmispitsa ka kergelt pitsalabidale ja sealt maha. Võid kasutada klassikalisi või ka vabalt omal valikult pitsakatteid – näiteks klassikalise tomatikastme võid asendada ka pestoga ning pizzajuustu asemel võid hoopiski proovida pikantsemaid hallitusjuuste – valik on sinu! Ning kindlasti kasuta ka meie pitsamaitseainet! Küpseta pizzad eelkuumutatud ahjus ca 230C juures umbes 15 minutit. Kui kasutad Mozzarella juustu, lisa see küpsetamise lõpupoole.
Krõbeda pitsapõhja saamiseks kasuta kindlasti ka meie valikus olevat pitsakivi. Ning samuti on meil saadaval nii pitsa rullimiseks taignarullid, ahju panemiseks ja sealt väljavõtmiseks pitsalabidad ning lõikamiseks ka suurepärane pitsalõikur.
Focacca. Valmista tainas eeltoodud juhendi järgi lisades taignale veel ühe supilusikatäis oliivõli. Vajuta tainas õliga määritud ahjupannile ja vajuta näppudega tagnalke lohud ning torgi kahvliga taignasse ka mõned augud. Lisa oma soovi kohaselt taigna peale kirsstomateid, terveid oliive ja rosmariinioksakesi või ka näiteks ainult salveilehti või jäta tainas nii, nagu on. Määri kergelt üle veel oliivõliga ja küpseta eelkuumutatud ahjus 200C juures umbes 20min kuldpruuniks.

 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Toitumisalane teave 100 grammi kohta:
Energiat 1427kJ/337kcal
Rasvad1,4g
Süsivesikud 68,0g
Valgud 11,4g
Sool 1,45g

Valmistamine: Pizza. 2 keskmise pitsa jaoks sega 250g pitsajahu umbes 140ml värske veega ja lisa üks supilusikatäis oliivõli (soovitavalt külmpressi Extra Virgin) ning soola maitse järgi. Sega ja sõtku koostisosi ca 3 minutit kuni saad pehme ja ühtlase taigna. Võid jätta mõneks ajaks kaetult toasooja kohta, et jahu ja pärm aktiveeruks, kuid eraldi kergitama ei pea. Mida kauem sõtkud, seda tugevam ja elastsem tainas tuleb. Peale taigna kaheks jagamist rulli või vajuta pitsatainas käega sobiva suurusega kettaks ning kata endale sobiva pitsakattega. Et põhi tööpinna külge kinni ei jääks, soovitame kasutada pisut mannat – siis libiseb valmispitsa ka kergelt pitsalabidale ja sealt maha. Võid kasutada klassikalisi või ka vabalt omal valikult pitsakatteid – näiteks klassikalise tomatikastme võid asendada ka pestoga ning pizzajuustu asemel võid hoopiski proovida pikantsemaid hallitusjuuste – valik on sinu! Ning kindlasti kasuta ka meie pitsamaitseainet! Küpseta pizzad eelkuumutatud ahjus ca 230C juures umbes 15 minutit. Kui kasutad Mozzarella juustu, lisa see küpsetamise lõpupoole.
Krõbeda pitsapõhja saamiseks kasuta kindlasti ka meie valikus olevat pitsakivi. Ning samuti on meil saadaval nii pitsa rullimiseks taignarullid, ahju panemiseks ja sealt väljavõtmiseks pitsalabidad ning lõikamiseks ka suurepärane pitsalõikur.
Focacca. Valmista tainas eeltoodud juhendi järgi lisades taignale veel ühe supilusikatäis oliivõli. Vajuta tainas õliga määritud ahjupannile ja vajuta näppudega tagnalke lohud ning torgi kahvliga taignasse ka mõned augud. Lisa oma soovi kohaselt taigna peale kirsstomateid, terveid oliive ja rosmariinioksakesi või ka näiteks ainult salveilehti või jäta tainas nii, nagu on. Määri kergelt üle veel oliivõliga ja küpseta eelkuumutatud ahjus 200C juures umbes 20min kuldpruuniks.